Brokers

Binære optioner
Der er idag mere end 400 binære brokers i verden. Ikke alle brokers er lige gode, og nogle anbefales det endda at holde sig helt fra. Det store udvalg af brokers kan gøre beslutningen for hvilken man skal vælge rimelig svær.

Derfor har vi testet og anmeldt de bedste binære options brokers i 2017! Du kan ved at bruge vores anmeldelser, og liste over bedste brokers, med selvsikkerhed vælge den broker der passer dig bedst!

De 5 bedste binære options brokers

TABLE
Hvis du har overvejet dine muligheder for online investering, har du sikkert stødt på hjemmesider der annoncerer med tjenester for binære options mæglere. Mens denne type handel er blevet meget populær siden den blev dereguleret et par år siden, forstår mange mennesker ikke fuldt ud hvad binære optioner er eller hvad binære options mæglere laver.

Kort sagt, tillader binære options mæglere investorerne at købe og sælge binære optioner, en form for investering hvor intet aktiv faktisk bliver købt. Binære optioner kræver i stedet at investorer forudsiger udviklingen i prisen på et aktiv.

De fleste binære options mæglere du finder online er ikke individuelle personer. De er nærmere store børsmæglerselskaber eller hjemmesider ejet og drevet af større børsmæglerfirmaer. Nogle binære options mæglere tilbyder også andre typer af handel, såsom aktier, råvarer eller FOREX. Andre er strengt taget kun sat op for handel med binære optioner.

Det er typisk en god idé at kigge efter veletablerede hjemmesider, der er ejet af velrenommerede børsmæglerfirmaer for at undgå at blive udnyttet af skruppelløse fly-by-night organisationer.

Hvordan man spotter de bedste binære options mæglere

Der er hundredvis af binære options mægler hjemmesider tilgængelige for dig at vælge imellem. Folk vil ofte spørge, hvilken en der er den bedste binære options mægler, men der er intet entydigt svar på det. Hver investor har deres egne mål og investeringsstil.

Derfor er der ingen binær options mægler der passer til alle. Nøglen til succes er at finde en binære options mægler, som kan give den slags erfaring, som du foretrækker. Hvis du er en begynder, vil du sikkert gerne have en binær options mægler, der har et meget ligetil system, der er let at bruge, og som giver dig adgang til en demo-konto til at øve med. Hvis du allerede har handlet i et stykke tid, foretrækker du måske enbinær options mægler der har mere avancerede tjenester. baarsmaeglerselskaber

Mens det ikke er muligt at fortælle enhver investor, hvad den bedste binær options mægler er for deres behov, er der nogle ting, du kan kigge efter, idet du sammenligner mæglere, der indikerer, at du overvejer et velrenommeret mæglerfirma. For at gøre sammenligningen af binær options mæglere lettere, anbefaler vi at du laver en graf der tillader dig at sammenligne hvordan hvert mæglerfirma rangerer sig, baseret på de følgende kriterier:

Et solidt omdømme

I investeringsverdenen er omdømme alt. Binær options mæglere der har et godt omdømme bør nemt kunne blive forsket online. Lave en Google-søgning efter mæglernavnet og se hvad der dukker op. Tjek online anmeldelser for at se, hvad virkelige brugere siger om virksomheden. Bedømmelseshjemmesider og blogs kan også være gavnlige, men sørg for at kontrollere, hvem der er ansvarlig for at skabe indholdet; nogle gange vil mæglere sponsorere bedømmelseshjemmesider for at sikre, at der bliver sagt gode ting om dem. Du kan også tjekke den binær options mæglers officielle hjemmeside, for at få en fornemmelse for deres omdømme. Mens du ikke udelukkende kan drage en konklusion ud fra kundeudsagnene lagt ud på hjemmesiden, kan du læse indholdet og tage et kig på siderne. Hvis du opdager stavefejl og tastefejl eller hvis hjemmesiden bare ikke ser professionel ud, så led efter et andet sted for din investering.

Lovlighed

Som vi antydede til tidligere, er nogle binær options mægler hjemmesider bare svindel maskeret som finansielle virksomheder, så det er vigtigt, at du laver lidt detektivarbejde for at finde ud af, om du har at gøre med en velrenommeret udbyder. Først skal du sikre dig at binær options mægleren har en tilladelse fra det land, hvor den befinder sig. Overvej også, hvordan den binær options mægler tillader dig at indbetale for deres handel. Hvis de kun accepterer bankoverførsler og ikke giver muligheder, der tilbyder beskyttelse mod svindel, som PayPal eller andre sikre betalingstjenester, bør en rød lampe lyse for dig. Vær skeptisk over for enhver hjemmeside, der lover ting der lyder for godt til at være sandt. For eksempel, hvis en mægler hævder at være i stand til at give dig hemmelige signaler, der vil tillade dig at vinde 100 procent af dine handler, er det sandsynligvis en scam. Ingen binær options mægler kan love dig, at nogen procentdel af dine handler vil blive en succes, for ikke at nævne alle.

binaer-options-maeglerTilstrækkelig kundesupport

Du får måske aldrig behov for at kontakte din binær options mægler for hjælp, men i tilfælde af at du behøver det, er det sidste du ønsker at finde ud af at der ikke er nogen måde at få fat i en fysisk person. Binær options mæglere bør have en kundeservice hjælpelinje tilgængelig mindst under regelmæssig åbningstid. De bedste steder vil normalt have kundeservice på standby 24 timer i døgnet, syv dage om ugen fordi det er muligt at investere i binære optioner på mange tidspunkter om dagen på grund af optioners globale karakter. Du bør også bekræfte, at kundeservicemedarbejderne taler dit foretrukne sprog.

En platform der er ligetil

Platformen, eller programmet, du vil bruge til at handle vil have den største indvirkning på din oplevelse, når du handler. Se efter binære options handelsmæglere, der har hjemmesider, der er designet intuitivt. Du bør ikke være nødt til at gå gennem flere timer af vejledninger, bare for at være i stand til at placere en handel. Mens du bliver nødt til at forske lidt for at træffe kvalificerede investeringsbeslutninger, bør den faktiske handelsproces, med hensyn til hvordan du benytter brugerfladen, være hurtig og enkel. Især hvis du skal investere i meget kortvarige binære optioner, som 60-sekunders handler. En kompliceret eller ringe brugerflade kan komme i vejen for dig.

Et godt bonussystem

bonussystemTopmæglere er stadig nødt til at konkurrere for forretning, og én made velrenommerede binær optionsmæglere fanger investores interesse på, er gennem bonusser. Mange mæglere vil give dig en bonus, når du foretager din første indbetaling. Normalt vil mæglere matche en vis procentdel af det beløb, som du åbner din konto med. I nogle tilfælde vil de give dig en 100 % bonus, så du har dobbelt så mange penge til at investere. Når du overvejer bonusser, er det dog vigtigt ikke kun at se på det beløb, du vil modtage. Vær også opmærksom på det med småt og kravene for at modtage bonussen. Du skal muligvis opfylde visse handelskrav for at de penge nogensinde officielt bliver dine, og kan blive udbetalt. Det er bedre at vælge en mægler, der betaler mindre af en udbetaling med krav, som du nemt kan imødekomme end en, der har krav, som du aldrig vil være i stand til at opfylde. Generelt set viser det at have et bonussystem dog, at en binær optionsmægler er hæderlig og stræber efter at være konkurrencedygtig på en markedsplads. Selv hvis du i sidste ende beslutter ikke at acceptere en indbetalingsbonus, kan du være bedre tjent med at vælge en mægler, der tilbyder en, frem for en, der ikke gør.

Ekstra fordele

De bedste binære handelsmæglere vil give dig adgang til ekstra funktioner og fordele. En tidligere nævnt, var en demokonto. En demokonto gør det muligt at eksperimentere med at lave binære optionshandler uden at skulle investere rigtige penge, og nogle mæglere giver disse gratis til nye konti. Andre funktioner og fordele, som topmæglere kan give, omfatter rabatter på tabte binære optionshandler og adgang til signaler og diagrammer, som du kan bruge til at forske handler.

Hvordan du finder den bedste til lige præcis dig

For at sikre at du vælger den bedste binære optionsmægler for dine individuelle behov som en investor, så følg disse tips:

  1. Evaluér dine behov.

Før du begynder at sammenligne mæglere, så brug noget tid på at tænke over, hvad dine behov er. Er du en begynder med binære optionshandel? Er investering noget helt nyt for dig? Har du en lille smule erfaring med binære optioner eller er du en erfaren professionel? Hvad er dine ultimative mål med binære optionshandel? Ønsker du at blive en day trader og leve gennem handler? Søger du bare at have det sjovt og tjene lidt penge? Er binære optionshandel en del af din samlede investeringsstrategi for at akkumulere rigdom? Ved at tage sig tid til nøje at overveje hvad dine behov og mål er, vil hjælpe dig til bedre at identificere de mæglere, der er de rigtige for dig.

  1. Start med at Google.

soegemaskine-som-googleFor at begynde søgningen efter binære optionsmæglere, så start med at skrive “binære optioner” i en søgemaskine, som Google. Hvis du er mere erfaren og ønsker at specialisere dig i en bestemt type af binære optionshandel, så søg på den pågældende type. Tjek de binære optionsmæglere listet på de to første sider af resultaterne. Dem, der rangerer højest er normalt de mest populære sider og har fået deres placering i søgeresultaterne af en grund.

  1. Spørg folk du kender.

Kender du nogen, der investerer? Spørg dem, om de er involveret i binære optionshandler, og hvis det er tilfældet, så find ud af hvilken mægler, de bruger. Anbefalinger er en fantastisk måde at få troværdige førstehåndsoplysninger om, hvilken binære optionsmægler der er bedst. Du kan også spørge kontakter på sociale medier for anbefalinger. Hvis du kender nogen, der arbejder for en mægler, så spørg dem om deres firma har en handelsside for binære optioner.

  1. Læs troværdige anmeldelser.

Find en hjemmeside der indeholder upartiske anmeldelser af binære optionsmæglere–ligesom vores egen. Se hvad eksperter og finansielle forfattere har at sige om forskellige mæglere. Det er en god idé at læse flere anmeldelsessider. Hvis en mægler konsekvent får gode anmeldelser fra hjemmesider, kan du være temmelig sikker på, at virksomheden er hæderlig.

  1. Åbn små konti.

Hvis du ikke finder dig i stand til at vælge mellem en række binære optionsmæglere, så find ud af hvad den mindste indbetaling er for at åbne en konto, gør det og prøv derefter nogle handler. Dette virker kun, hvis den mindste indbetaling er et beløb, som du har råd til at tabe og bør kun udføres når du omhyggeligt har undersøgt mæglerne for at fastslå, at de i det mindste alle er velrenommerede mæglere. Ved selv at afprøve brugerfladerne, enten ved hjælp af rigtige handler eller demokonti, vil give dig mulighed for at beslutte, hvilken en der er din favorit.

Andre punkter til sammenligning

maeglerVi har tidligere delt en liste over indikatorer, som kan hjælpe dig med at identificere velrenommerede binære optionsmæglere til at overveje at investere med, og hvordan man spotter de lumske af dem, som du ønsker at undgå. Når du har indsnævret dit valg, kan du begynde at sammenligne de finere detaljer for hvad mæglernes krav og tjenester er. Nogle ting at sammenligne side om side, omfatter:

  • Indbetalingskrav Hvor meget er du nødt til at sætte ind på en investeringskonto, for at få den startet? Hvor meget er du nødt til at lade stå på kontoen for at sikre, at den forbliver åben? Har du brug at gøre indskud med jævne mellemrum at holde kontoen åben? Bliver du nogensinde opkrævet gebyrer, hvis saldoen på din konto falder til under et bestemt beløb? Har du nemt råd til den første indbetaling?
  • Typer af aktiver Hvor mange typer af aktiver tilbyder din binære optionsmægler? Hvilke bestemte typer har de til rådighed? Er der nogen typer af aktiver, som du er interesseret i at handle med, som den binære optionsmægler ikke tilbyder?
  • Beliggenhedskrav Hvor er den binære optionsmægler tilladt at acceptere investeringer fra? Accepterer de investorer fra dit land? Hvis du bor i USA eller Canada, vil du hurtigt finde ud af, at en masse binære optionsmæglere, der er beliggende uden for Nordamerika, ikke er autoriserede til at udføre handler for amerikanske eller canadiske beboere.
  • Handelsstørrelser Hvad er den mindste handel, som du kan lave? Hvad med den største handel, som du kan lave? Tror du, at minimums og maksimums handelsbeløbene passer godt til din investeringsstil, eller har du brug for en mægler, som vil tillade dig at lave mindre eller større handler?