IQ Option anmeldelse

demokontiIQ Option er et af de største navne inden for binær optionshandel. Selvom den binære optionsmægler kun blev etableret i det fjerde kvartal af 2014, har selskabet formået at vokse meget hurtigt. En af de største drivkræfter bag denne vækst har været den lave minimumsindbetaling, konsekvent tilbudt af mæglervirksomhed, hvilket gør det muligt for investorer, der ellers ikke ville være i stand til at kvalificere sig til binære options handelskonti, at komme ind på markedet. Nye investorer modtager også adgang til demokonti Før de overhovedet har foretaget en handel, hvilket adskiller IQ Option endnu mere fra de fleste konkurrenter.

Reguleret af CySec og følger MiFID kravene, IQ Option har vundet adskillige priser, herunder den prestigefyldte mest troværdige mægler pris i 2014, tildelt af Master Forex V. Ved slutningen af 2015 modtog IQ Option registrering fra den Finansielle Adfærdsmyndighed (Financial Conduct Authority) eller FCA for UK.

Kort overblik over IQ Option

Demokonti?: Ja, demokonti tilbydes og er tilgængelige, selv hvis ikke du har en investeringskonto.

Minimumsindbetaling: €10

Minimumshandel: €1

Signaltjenester?: Ja, en signaltjeneste gives gratis og er tilgængelig når du logger ind på handelsplatformen.

Indbetalingsbonus?: Ja, IQ Option kører typisk forskellige indbetalingbonusser hver måned. Normalt er bonussen for en bestemt procentdel af indbetalinger over et bestemt beløb, og bonussen kan normalt annulleres når som helst.

Mobil-app?: Ja, IQ Option tilbyder gratis mobil-apps for iOS og Android enheder.

Platformens funktioner

Den nyeste version af IQ Option handelsplatform er Version 4 og var ivrigt ventet af investorer. Visuelt tiltalende, platformen anses af mange for at sætte standarden i form af hvad der gør en brugerflade til en god brugerflade.

handelsplatformenAlle de største fordele i de tidligere versioner af handelsplatformen, forbliver i den nye platform. Du kan stadig tilpasse platformen til dine behov ved at placere handelsvinduerne hvor du ønsker, og du har stadig fleksibiliteten til at få vist ét vindue eller mere end ét ad gangen for flere handler på samme tid.

Vinduerne domineres af prisgraferne på det aktiv der bliver handlet med. Til venstre for handelsområdet finder du knapper til at navigere til andre dele af hjemmesiden, samt tekniske analyseværktøjer. Med ét klik på en knap, kan du ændre diagrammet og plottypen anvendt, og skifte mellem indstillinger som søjlediagrammer og candlestick-diagrammer. Den tekniske analyse funktionalitet gør det muligt at placere Bollinger band, det Bevægelige Gennemsnit Konvergens og Divergens og otte andre indikatorer direkte på diagrammet. Du kan også tilføje dine egne markeringer, ved at bruge tegneknapperne.

Alt i alt er diagramfunktionaliteten nu blandt de bedste tilgængelige inden for binær options mæglerbranchen.

Kig, lige ovenover analysefunktionerne for at finde handlerens meningsmåling, som lader dig se i realtid hvordan andre handlende handler det aktiv, som du overvejer at handle. Du kan også finde knapper til at lukke eller skjule handelsvinduet i dette område.

At vælge et aktiv med IQ Option platformen er let. Du kan bruge drop-down boksen, som findes øverst på skærmen, til at åbne et nyt vindue. Derefter kan du gennemse de tilgængelige kategorier over aktiver og derefter vælge det aktiv, som du foretrækker at handle med. Så snart du foretager dit valg, vises prisgrafen for det pågældende aktiv på siden.

Hvis du ønsker at handle med et aktiv, som du tidligere har handlet med, via IQ Option, kan du gøre dette meget hurtigt med fanerne øverst i handelsvinduet. Enhver åben handel, som du har kørende, vises også på dette område for let at kunne holde styr på det.

På prisgrafen vil du finde alle nøgleinformationerne som du har brug for, for at foretage en handel, og den seneste prisudvikling. Derudover angiver vertikale linjer hvornår købefristen er for en binær optionshandel, og hvornår udløbstidspunktet er. Ved hjælp af drop-down menuen i højre side af skærmen, kan du ændre udløbstiden. Når en ny udløbsdato er valgt, ændres købefristen. Du kan også skifte mellem tilgængelige tidspunkter med plus og minus pilene.

handelsbeloebetTil højre er også, hvor tallene for handlen vises. Handelsbeløbet vises direkte under udløbstiden, og du kan handle for så lidt som €1. Under handelsbeløbet vises udbetalingen, som fortæller dig hvor meget vil du modtage hvis din binære optionshandel er vellykket.

Under udbetalingen, lader profitindikatoren dig vide det nøjagtige beløb, som du vil modtage, hvis din handel er succesfuld, med det oprindelige investeringsbeløb inkluderet. Handelsknapperne er den sidste ting fundet i denne del af skærmen. De er tydeligt markeret både med ord og billeder, og når du fører musen hen over dem, vil prisgrafen ændre sig for at vise dig hvordan prisudviklingen skal ændre sig, for at hver option skal ende med succes.

En af IQ Options funktioner, der både kan være en fordel og en ulempe er enkelt kliks handler. Når du ønsker at placere en handel, skal du kun klikke én gang. Der er ingen bekræftelsesvindue du skal gennemse og ingen godkendelse er nødvendig. Derved kan du foretage handler meget hurtigt for at gribe muligheder; du skal dog arbejde omhyggeligt for at undgå at lave fejl og investere ved et uheld eller indtaste forkerte oplysninger.

Efter du har placeret en handel, vil du se den med dine åbne positioner. Prisgrafen vil også ændre sig, for at omfatte en linje med strike-prisen for handlen. Ved udløbstiden vil vinduet lade dig vide, hvorvidt handelen var vellykket og forelægge en rapport over fortjeneste eller tab.

Alt i alt er IQ Option visuelt tiltalende og kan tilpasses nok til at være nyttig for erfarne handlende, uden at være overvældende for begyndere. Den nye version løser klager om, at de tidligere versioner kun handlede om æstetik, da diagramværktøjerne og de tekniske analyseværktøjer i høj grad forbedrer funktionaliteten.

handelsvalgHandelsvalg

IQ Option tilbyder kun to typer af handler, hvilket har tilladt dem at være mere konkurrencedygtige, hvad angår udbetaling. Typerne af optioner, omfatter:

 • Binære optioner. De binære optioner er traditionelle Call og Put stil binære optioner, der normalt udløber inden for 15 minutter.
 • Turbo. Turboen er i bund og grund det same som den standard binære option; dog udløber den mellem 1 til 5 minutter efter handlen er placeret, for handel med høj hastighed.

Mobil

IQ Option tilbyder en mobil handels-app for Android og iOS enheder. Appen tilbydes som et gratis download. Appen er i øjeblikket i Version 2 for Android-enheder og Version 2.8 for iOS-enheder. Begge opdaterede versioner var simpelthen forbedringer af hvad der allerede var en meget omtalt mobil handelsbrugerflade.

Ligesom webplatformen, er IQ Optiom mobil handels-app meget enkel at fortolke og opdaterer diagrammer i realtid for at give dig præcise oplysninger til at basere handler på. Du kan tilpasse displayet, så det passer til din individuelle smag og præference.

Én funktion, der placerer den mobile app væk fra muligheder tilbudt af konkurrenter, er adgang til nogle grundlæggende kontovedligeholdelsesfunktioner, som normalt mangler fra mobile handelsmiljøer. Du kan anmode om udbetalinger og håndtere en række andre opgaver, lige fra din mobiltelefon eller tablet, for ekstra bekvemmelighed. Appen var specielt designet til IQ Option, og det ses i hvor fleksibel og intuitiv programmet er.

Udbetaling

Som tidligere nævnt har IQ Option formået at få en konkurrencefordel ved at holde et smalt fokus. De fleste aktiver har en gennemsnitlig udbetaling på omkring 84 procent med større eller mindre mængder muligt, baseret på den valgte type af aktiv og udløbstiden. Tilbagebetalingsskyderen kan bruges til at sænke din mulige udbetaling, men sikre et afkast af en procentdel af din investering, hvis din handel er mislykket.

Ud- og indbetalingsmuligheder

Hos IQ Option kan du foretage en indbetaling med alle større kreditkort, en online transaktions-service eller tegnebog eller med en bankoverførsel. Du behøver kun €10 for at åbne en konto. Baseret på størrelsen af din indledende indbetaling, vil din konto blive sorteret i en kategori. Indskud på €1000 og op, kvalificerer dig til vip-status, som giver dig tilbagebetalingsgrænser med op til 60 procent, større indbetalingsbonus og 1-dags udbetalinger, versus den standard 3-dages ekspeditionstid for standardkonti.

udbetalingNår du foretager en udbetaling, skal du bekræfte din identitet, og det anbefales at du sørger for at du ved, hvad der er involveret i kontrollen, før du anmoder om udbetalingen. Minimumsbeløbet for udbetaling er kun 10 €.

Ud- og indbetalinger kan foretages via:

 • Visa og MasterCard
 • Skrill
 • CashU
 • Neteller
 • WebMoney
 • POLi betalinger
 • Bankoverførsel

Andre funktioner

Ud over de almindelige funktioner nævnt ovenfor, tilbyder IQ Option følgende funktioner, der placerer mægleren fra konkurrenterne:

 • Tekniske analyseredskaber. Den nyeste version af IQ Option platformen giver dig adgang til almindeligt anvendte tekniske analyseindikatorer, som du typisk vil skulle bruge for selv at beregne, eller bruge et separat program til diagrammer, til at drage fordel af.
 • Undervisningsmaterialer. Alle IQ Option klienter får adgang til undervisningsmaterialer, herunder undervisningsvideoer, der forklarer hvordan man bruger systemet og oplyser om binære optioner. Individuel support er til rådighed for tekniske problemer.
 • Turneringer. Et sjovt aspekt af IQ Option er turneringsafsnittet, hvor du konkurrerer mod andre investorer for at se, hvem der kan skabe mest profit. Vindere modtager bonusser og andre finansielle priser.