Nadex anmeldelse

amerikansk-boersNadex er en amerikansk børs, der er fuldt ud reguleret. Udpeget af Commodity Futures Trading Commission (CFTC), er siden en af de få der er i stand til at acceptere amerikanske beboere som klienter. Tilknyttet IG Group, er Nadex en ægte børs, der gør begge sider af handel, åben for investorer.

Med et sofistikeret handelsmiljø og funktioner, der er ualmindelige i branchen, giver Nadex en imponerende handelsoplevelse. En af de største fordele ved børsen, i forhold til nogle andre af dem der opererer i dag er, at Nadex er fuldt ud forpligtet til fair og gennemsigtig udlån. Gebyrstrukturen stilles til rådighed for offentligheden, hvilket giver mulighed for alle investorer at vide præcis hvad omkostningerne ved handel gennem børsen vil være, på forhånd.

Et kort overblik over Nadex

Her er nogle af Nadexes nøglefunktioner:

Demokonti?: Ja, Nadex tilbyder en gratis demokonto for at hjælpe handlende med at få erfaring med at bruge platformen.

Minimumsindbetaling: €100

Minimumshandel: €1, en af de laveste i branchen.

Signal-service?: Nej, på dette tidspunkt er der ikke nogen signal-service tilgængelig, gennem Nadex.

Indbetalingsbonus?: Nej, Nadex tilbyder ikke indbetalingsbonusser.

Mobil-app?: Ja, Nadex tilbyder en mobil handels-app for Android og iOS-enheder.

Platformens funktioner

Nadex er en ægte børs, og tillader investorer at købe og sælge på begge sider af markedet, til den pris de ønsker. Hvis en handlende kan finde en anden handlende, der er villig til at købe eller sælge til den specifikke pris, så er handlen gjort mulig, til trods for hvad den nuværende markedstilstand er.

For at begynde at bruge systemet, skal investorer angive hvilket aktiv de ønsker at handle med, gennem platformens ”Finder”-vindue. Dette er placeret på venstre side af brugerfladen. Når du åbner markedet, som du ønsker at handle på, vil du kunne se de tidsrammer, der er tilgængelige i ”US Eastern Time”.

Handelsniveauerne Efter en udløbstid er blevet valgt for det ønskede aktiv, opdaterer markedsvinduet sig selv, automatisk. Derefter vil du kunne se hvilke prisniveauer der, i øjeblikket, er tilgængelige. I de fleste tilfælde vil der være ca. 10 prisniveauer for enhver given udløbsperiode. Handelsniveauerne er udviklet ved hjælp af slutprisen på aktivet. Med binære optioner på Nadex angives de binære optioner 0 eller 100. 100 betyder, at resultatet er sket, eller at aktivet afsluttede på beløbet, mens 0 angiver, at resultatet ikke forekom eller at aktivet afsluttede uden for beløbet.

Når du vælger et aktiv fra listen i markedsvinduet, eller på knapperne ”Bid” eller ”Offer”, vil handelsbilletten åbne. Valgmuligheden, sælg eller køb, bliver valgt for dig hvis du bruger knapperne ”Bid” eller ”Offer”, til at åbne vinduet.

På handelsbilletten, vil du se udløbstidspunktet, størrelsen på buddet, det aktuelle bud og tilbudspriserne. Hvis de ikke allerede er valgt, skal købs- eller salgsknappen vælges. Derefter kan du angive investeringsbeløbet. Bunden af billetten fortæller dig hvad det maksimale tab og de maksimale udbetalinger er, baseret på handelsbeløbet. Du kan også ændre prisen, hvis du ønsker.

Du kan åbne eller lukke en handel når som helst, hvilket gør det muligt at kræve overskud eller minimere tab. De maksimale og minimale beløb vist på billetten gælder kun, hvis optionen får lov til at udløbe uden ændringer.

Når du har oprettet handelsbilletten, som du ønsker, klikker du på knappen ”Place Order” for at indlede handelen. Hvis din handel er matchet med en investor, vil det kunne ses i vinduet ”Open Positions”, på platformen. Hvis der ikke er nogen anden part identificeret endnu, går handlen ind i skærmbilledet ”Working Orders” indtil den bliver matchet. Når du har en åben ordre, vil du modtage bekræftelser på e-mail.

typer-af-optionerTyper af optioner

Hos Nadex kan du handle med binære optioner på indekser, råvarer og Forex. Siden gør det også muligt at handle på begivenheder, såsom en stigning i den føderale rentesats. ”Spread”-markeder på lignende aktiver er tilgængelige gennem mægleren. Siden er meget fleksibel med en bred vifte af priser givet for ethvert aktiv, tilgængelig via siden. Du vil simpelthen ikke finde en større liste over tilgængelige handelstyper, på nogen anden handelsside for binære optioner, på grund af Nadex platformens børsnatur.

Mobil handels-app

Nadex har en af de bedste mobile handels-apps i branchen, med hensyn til hvor omfattende den er. Applikationen er tilgængelig som et gratis download. Der er versioner til Android og iOS-enheder, og Nadex har skabt særlige apps til tablets og smartphones, for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse. Der er også en version til Windows-telefoner.

Intuitiv og nem at bruge, mobil appen har alle de funktioner, der tilbydes på internet-appen. Dette omfatter ikke kun de samme handelsmuligheder, men det omfatter også kontovedligeholdelses services og diagrammer, funktioner som mange online handels-apps mangler.

Brugere, der har planer om at handle online og via mobil-appen, vil værdsætte at grænsefladerne næsten er identiske med hinanden.

Udbetalinger på optioner

Som den eneste online handelsmægler for binære optioner, der tilbyder en ægte reel børs, er Nadexs udbetalinger ikke let at sammenligne med dem hos andre binære options handelsmæglere. Det beløb, du modtager fra en udbetaling, er afhængig af det niveau du handler på. Som et eksempel, hvis du har købt på €50 og du tjener €100, er udbetaling omkring €100, men hvis du har købt en option på €70 og det endte med at blive €100, ville du kun have fået en udbetaling på omkring 50 procent.

Det er vigtigt at bemærke, at du vil blive opkrævet et gebyr på €0,09 pr. parti med et maksimalt gebyr på €9. Selv med gebyrerne tilbyder Nadex værdi for de handlende.

Ud- og indbetalingsinformation

Indbetalingsmulighederne hos Nadex, er færre end hvad der er tilgængeligt med nogle andre binære optionsmæglere. Indbyggere i USA kan foretage indbetalinger med betalingskort, ACH-overførsler fra check- eller bankkonti eller bankoverførsler. Personer, der bor udenfor USA, har kun mulighed for at bruge et betalingskort eller en bankoverførsel. Bankoverførsler foretaget på mere end €5.000 får en €20 kredit udstedt til handelskontoen, for at dække gebyret for bankoverførslen.

Som med indbetalinger, er udbetalinger begrænset gennem Nadex. Indbyggere i USA kan udbetale midler med en ACH-kredit til en bankkonto eller med en bankoverførsel, mens internationale brugere kun har mulighed for at bruge bankoverførsler. ACH-overførslerne er helt gratis og kræver 3 til 5 dage for behandling. Bankoverførsler bliver tillagt et €25 gebyr og behandles næste arbejdsdag i de fleste tilfælde.

sikkerhedsprocessenHvis du har finansieret din konto med et betalingskort, skal du give sikkerhedsoplysninger, før du kan anmode om en udbetaling, selvom du ikke kan få pengene udbetalt til kortet. Det vil tage 7 dage for Nadex at behandle sikkerhedsoplysningerne, og du kan ikke foretage en udbetaling, før oplysningerne er behandlet. Derfor er det bedst at gå gennem sikkerhedsprocessen, så snart du registrerer dig til en konto.

Selv om udbetalingsbegrænsningerne kan virke generende, er de forpligtet af CFTC.

Andre funktioner og fordele

Nogle af Nadexs unikke funktioner og fordele, omfatter:

  • Tilgængelig for USA. Som tidligere nævnt er Nadex en af de få sider, der er i stand til lovligt at acceptere Amerikanske borgere som investorer.
  • Klar gebyrstruktur. Gebyrstrukturen er meget gennemsigtig og let at forstå.
  • Diagramværktøjer. Nadex giver dig adgang til en stor mængde af avancerede diagramværktøjer, til at hjælpe dig med at investere klogt. De tekniske analyseinformationer er nogle af de bedste i branchen.
  • Uddannelse. Nadex tilbyder gratis webinars på en række af emner, fra at bruge platformen til at tjene mere gennem handel.