Option Rally anmeldelse

Trader platformOption Rally er en binær options handels-service, der er rettet mod behovene hos bade nye og erfarne investorer. Med deres Live Trader platform er det let at få erfaring med at handle med binære optioner, men internet-appen har værktøjer der appellerer til dem, der har handlet med binære optioner i årevis.

Med mange uddannelsesværktøjer til rådighed, giver Option Rally en robust brugeroplevelse og hjælper investorer på alle niveauer, med at forbedre fortjenesten. De fleksible tjenester gør det muligt at oprette dine egne investeringer, for en større grad af kontrol over potentielle fortjenester og risikoeksponering. Reguleret og forpligtet til kundeservice, kan Option Rally være et glimrende valg for enhver investor.

Et kort overblik over Option Rally

Her er nogle af Option Rallys nøglefunktioner:

Demokonti?: Nej, der er ikke nogen demokonti tilgængelig gennem Option Rally, på nuværende tidspunkt.

Minimumsindbetaling: €250

Minimumshandel: €25

Signal-service?: Nej, Option Rally giver ikke nogen signal-service.

Indbetalingsbonus?: Der er ikke nogen indbetalingsbonusser tilbudt gennem Option Rally.

Mobil-app?: Option Rally tilbyder en mobil-app, der fungerer på alle platform.

Platformens funktioner

Live Trader platformen indeholder et enkelt, simpelt handelsvindue. Du kan vise flere handler samtidig, imens du er i stand til klart at se vigtige oplysninger og handelsknapperne. Prisgrafen kan justeres til at vise forskellige tidsskalaer, og udseendet kan justeres efter hvordan du ønsker det.

Typer af optioner

Hos Option Rally kan du handle med binære optioner på aktier, indekser, Forex og råvarer. Aktier er Option Rallys stærke side, med mange forskellige typer tilbudt. De mest almindeligt handlede indekser, valutaer og råvarer, er tilgængelige via platformen.

Option Rally tilbyder seks forskellige typer af binære optioner:

  • Traditionelle Op / Ned binære optioner
  • Par, som sætter to aktiver mod hinanden
  • Kortsigtede Op / Ned binære optioner
  • Langsigtede Op / Ned binære optioner
  • One Touch optioner
  • Stige-optioner

Mobil handles-app

Tilgængelig for flere platforme end de fleste binære options handles-apps, er Option Rallys mobile applikation meget simple at bruge. For hver enhed, er appen specielt optimeret til at give den bedste brugeroplevelse.

Med mobil-appen får du adgang til alle funktioner og tjenester tilgængelige via internet-appen, herunder alle typer af tjenester til kontoinformation.

Udbetalinger på optioner

Den gennemsnitlige udbetaling på binære optioner på Option Rally er 81 pct., afhængig af udløbstiden og aktivet.

Andre funktioner og fordeleinvesteringskonto

Nogle af Option Rallys unikke funktioner og fordele, omfatter:

  • Skræddersyet handelsplatform. LiveTrader blev udviklet specifikt for Option Rally, hvilket gør dens funktioner unikke.
  • Multi-Platform-App. Mobil-appen fungerer på nogle enheder, der typisk ikke er kompatible med mobil-handel.
  • Markedsundersøgelse. Option Rally er blevet partner med ITA Academy, for at give markedsundersøgelse der eksklusivt er tilgængeligt for sidens brugere.