OptionBit anmeldelse

binaer-optionsmaeglersOptionBit er en binær optionsmægler, der hele tiden stræber efter at indføre nye funktioner for at forblive på forkant med branchen. Tjenesten er især kendt for at levere nogle af de højeste afkast og tilbyder en bred vifte af uddannelsesmæssige ressourcer, der hjælper med at sætte nye investorer op til succes.

En af de mest unikke funktioner, der findes på OptionBit, er værktøjet Auto Trader, som gør det muligt for dig at placere handler for talrige optioner på én gang, for at give dig fleksibiliteten ved eb langsigtet investering. Med AlgoBit kan investorer modtage binære optionssignaler, for at hjælpe dem med at foretage informerede investeringsbeslutninger. Siden sponsorerer også turneringer, der tillader handlende at konkurrere om pengepriser.

Et kort overblik over OptionBit

Lad o stage et kig på nogle af OptionBits nøglefunktioner:

Demokonti?: Ja, OptionBit har sin egen demokontotjeneste, der lader dig øve med at foretage handler uden risiko.

Minimumsindbetaling: €200

Minimumshandel: €10

Signal-service?: Ja, som tidligere nævnt har OptionBit en signal-service tilgængelig gennem deres program, AlgoBit.

Indbetalingsbonus?: Kvalificerede investorer kan modtage en 100 procent indbetalingsbonus.

Mobil-app?: Ja, OptionBit tilbyder en mobil-app for iOS og Android-enheder.

Platformens funktioner

OptionBit giver en meget ligetil handelsplatform, der hedder Trade Room. Siden er lagt ud intuitivt, hvilket gør det nemt at navigere, selv hvis du aldrig har handlet med binære optioner før. Dem med mere erfaring vil finde siden, forfriskende og enkel at bruge.

Med menulinjen øverst på siden, kan du hurtigt markere den type af option, du ønsker at handle med. Du kan finde flere oplysninger om, hvilke typer af binære optioner der er tilgængelige på hjemmesiden i de oplysninger, der er skitseret nedenfor.

type-af-optionNår du har valgt den type af option, som du ønsker at handel med, er du fri til at vælge det aktiv, som du ønsker. Listen, ”All”, lader dig se den udtømmende liste over aktivmuligheder på én gang. Brug fanerne til at se aktier, indekser, råvarer eller valutaer, for at indsnævre valget hurtigt. Når du finder det aktiv, som du ønsker at handle med, vælger du det bare fra listen. Alt bliver automatisk opdateret for at give dig oplysninger om de aktiver, som du ønsker at lære mere om.

Som standard viser Trade Room kun ét aktiv ad gangen; det er dog muligt at ændre visningen til at vise flere handelsvinduer for forskellige aktiver, på én gang. Ved at vælge et aktiv, vil du se de oplysninger der er nødvendige, for at placere en handel. Et nedtællingsur, der er placeret øverst i vinduet, fortæller dig hvor meget tid der er tilbage før mulighed for at handle med en option er slut.

I midten af skærmen er handelsknapperne vist, fremtrædende. Du kan se strike-prisen i ”our price”-området mellem handelsknapperne. En følelses-bar placeret på højre side fortæller dig om hvad aktivet forventes at gøre, for at give dig et indblik i hvordan man handler. Husk på, at disse oplysninger blot er et kvalificeret gæt og kunne være forkert.

Det sidste punkt på handelsvinduet er prisgrafen, der er placeret til højre for knapperne. OptionBit giver dig friheden til at konfigurere prisgrafen på et utal af måder, hvilket gør den til en af de mest kraftfulde platform, når det kommer til diagrammer. Du kan få vist, Line- (linje), Area- (område) eller Candlestick-diagrammer, og ændre tidsrammen ved at bruge de tilgængelige værktøjer på skærmen. Der er utallige tekniske analyseværktøjer, som kan blive tilføjet til din foretrukne visning, for at hjælpe dig med at foretage mere informerede investeringsbeslutninger.

handelshistorikDirekte under handelsområdet vil du finde “Open trades”-vinduet. Dette giver en hurtig oversigt over alle de binære optionshandler, som du på nuværende tidspunkt har åben, og informationer omkring hver af dem. Dette vindue viser også din handelshistorik og gør det muligt at se hvor du ligger i alle turneringer, som du er med i. Nedenunder dette område, er et nyhedsområde, der giver finansielle oplysninger i realtid, hele dagen.

Typer af optioner

OptionBit giver fire typer af binære optioner:

 • Digital. Den digitale binære optionshandel er hvad OptionBit kalder Høj / Lav handel.
 • Range. Med denne type af binær optionshandel, forudsiger du om prisen på et aktiv vil være inden for eller uden for et forudbestemt prisinterval, ved udløbstidspunktet.
 • Touch. Med denne type af binær optionshandel forudsige du, hvorvidt værdien af aktivet vil nå et vist beløb inden for handlens tidsramme. Hvis du vælger Touch, ender handlen så snart aktivet rører prisen. Nogle handler har Høj og Lav touch-værdier, og giver højere udbetalinger på grund af deres øget kompleksitet.
 • Turbo. Turbo-handlen er den samme som den digitale binære optionshandel; den har dog meget korte udløbsperioder, der som regel går fra 30 sekunder til 5 minutter.

Med hensyn til aktiver, giver OptionBit dig adgang til Forex og råvarer og et udvalgt antal af aktier og indekser. Valutahandel er den mest populære type af aktiv, og OptionBit har mange par at vælge imellem. Populære råvarer og en række almindeligt handlede aktier er tilgængelige via platformen.

Mobil handels-app

Med OptionBit, kan du foretage handler ved hjælp af en Android-enhed med version 2.3 og op, eller en iOS-enhed med version 7.0 og op. Ligesom brugerfladen i internet-platformen, er handels-appen intuitiv og giver den samme grad af brugervenlighed.

Du kan handle med ethvert af de aktiver, der er tilgængelige via online-platformen med mobil-appen, og alle former for binære optioner er tilgængelige på din tablet eller smartphone. Højt reagerende, er handelsapplikationen lagt pænt ud, så den ser godt ud på skærmen på mobile enheder. Faktisk så er appen en af de bedste mht. hvor meget den viser tegn på optimering for tablets og mobile enheder.

Appen har tjent mange positive anmeldelser, både på Apple App store og Google Play App Store. En anden god egenskab ved mobil-appen er, at den giver kontovedligeholdelsesværktøjer, der gør det muligt at redigere kontooplysninger, foretage indbetalinger og udføre andre opgaver fra din mobile enhed.

Udbetalinger på optioner udbetalinger-pa-optioner

Det maksimale afkast muligt, på de fleste optioner gennem OptionBit, er 74 pct. med det beløb, der ændrer sig, baseret på udløbstidspunktet og typen af aktiv. Touch binære optioner er normalt de højest betalende. Udbetalinger på disse typer af binære optioner med højere risiko, kan være så meget som 220 %. Mens du kan finde hjemmesider der tilbyder højere udbetalinger, har OptionBit løbende hævet udbetalinger siden hjemmesidens lanceringen, og forventes at fortsætte med at gøre det, idet brugen stiger.

Ud- og indbetalingsinformation

OptionBit har en bred vifte af ind- og udbetalingsmuligheder tilgængelige. For at foretage indbetalinger, kan du vælge at bruge et debet- eller kreditkort, eller en bankoverførsel. Hjemmesiden samarbejder også med en række e-wallet tjenester, herunder Yandex, WebMoney, Skrill og Neteller. Du vil ikke blive opkrævet et gebyr for at foretage en indbetaling, men der er et krav til minimumsindbetaling, på €200.

For at forhindre hvidvaskning af penge, kan du kun anmode om en udbetaling, når du har bekræftet din investeringskonto ved at give tre ting:

 • En kopi af en elregning for at bekræfte din adresse
 • En kopi af et billed-ID, som et pas eller kørekort
 • En kopi af forsiden og bagsiden af et kreditkort, hvis du brugte et til at finansiere din konto

Mens det kan synes besværligt at give denne type oplysninger, er dette et meget almindeligt krav blandt binære options handelsmæglere. Det anbefales, at du fuldfører bekræftelsesprocessen så snart du tilmelder dig en konto for at undgå forsinkelser, når det bliver tid til at anmode om en udbetaling.

Hos OptionBit kan du anmode om én udbetaling pr. måned, uden gebyr. Yderligere udbetalinger i samme måned, vil få tillagt et gebyr. På tidspunktet hvor dette stykke var skrevet, var gebyret på $30 pr. udbetaling.

UdbetalingspolitikkenUdbetalingsmetoder bestemmes af indbetalingsmetoder. Du kan kun udbetale penge til en kredit- eller debetkort, der svarer til en indbetaling foretaget fra kortet. Ethvert beløb der overskrider dette, vil være nødt til at blive krediteret til en bankkonto. Hvis du foretog en indbetaling via Skrill og Neteller, vil midlerne blive udbetalt til din e-betalingskonto. For WebMoney og Yanex udbetales midlerne til en bankkonto. Udbetalingspolitikken er lidt kompliceret, men OptionBit giver klar information for at gøre det lettere, når det faktisk bliver tid til at anmode om en udbetaling.

Andre funktioner og fordele

En god, velsleben binær options handelsmægler-service, OptionBit giver et utal af unikke funktioner og fordele til handlende, herunder:

 • AlgoBit. Diskuteret tidligere i denne profil, AlgoBit er et signal-service software program, der giver indsigt i markedet, som du kan bruge som basen for investeringsbeslutninger.
 • OptionBit værktøjer. Med OptionBit kan du lukke eller forlænge en binær optionshandel, justere din udbetaling for at øge dine chancer for at ende på beløbet. Funktionen, Auto trade, lader dig drage fordel i langsigtet investering.
 • E-mail advarsler. Du kan indstille OptionBit til at sende dig handelsindberetninger til din e-mail-adresse. Dette kan være meget nyttigt for folk, der ønsker at handle med binære optioner ved at bruge den mobile app, da det giver øjeblikkelig adgang til markedsnyheder.
 • Avancerede diagrammer. Som forklaret i handelsplatformens anmeldelse, har OptionBit en af de bedste diagramfunktioner i branchen. Måderne hvorpå du kan justere og udvide diagrammet, og tilføje tekniske indikatorer, kan hjælpe dig med at foretage mere informerede handelsbeslutninger, for at øge dine chancer for en vellykket handel.