Prestige Option anmeldelse

binaer-optionshandel-onlinePrestige Option er et af de nyere selskaber til at tilbyde binær optionshandel online; selskabet har dog allerede et fremragende omdømme og et solidt fundament, da de opereres af selskabet, Lead Capital Markets Ltd. Den binære optionsside har licens under CySec og er også registreret til at gøre forretninger med mange lovgivere i den Europæiske Union.

Ifølge deres natur, er binære optioner enkle og Prestige Option bestræber sig på at holde dem på den måde ved at gøre deres platform meget enkel og nem at bruge. Siden tilbyder en bred vifte af aktivmuligheder og mange forskellige udløbstider, for at give handlende mange valgmuligheder. Derudover tilbyder de en meget fin risiko-fri handelspakke med en attraktiv bonus for nye kontoindehavere. Hjemmesiden skiller sig også ud med sit risiko-meter, der hjælper handlende med bedre at forudsige sandsynligheden for en vellykket handel, for at foretage mere informerede handelsvalg.

Et kort overblik over Prestige Option

Her er nogle af Prestige Options basale funktioner:

Demokonti? Nej, Prestige Option tilbyder ikke en demokonto; siden giver dig dog chancen for at lave risiko-frie handler i starten, så du kan vende dig til at handle.

Minimumsindbetaling: €250

Minimumshandel: €10

Signal-service?: Ja, med værktøjet, Auto Charist, gennem Prestige Option, får du adgang til 200 – 300 signaler om dagen.

Indbetalingsbonus?: For VIP-konti kan du få en indbetalingsbonus på 100 procent.

Mobil-app?: Ja, Prestige Option har en handels-app til både iOS og Android-enheder.

Platformens funktioner

aktiverSom tidligere nævnt er handelsplatformen på Prestige Option meget nemt at navigere og bruge. Aktiver kan vælges via en drop-down menu, øverst på handelsområdet. Alt er grupperet på en intuitiv måde, så du nemt kan finde de aktiver, du foretrækker. Du kan bruge favorit-fanen til at bogmærke aktiver, som du ofte handler med, for at gøre tingene endnu nemmere. Du kan også ændre hjemmesidens layout til at vise to aktiver side om side, et aktiv alene eller flere aktiver i en gruppe.

Når du har fundet det aktiv, som du ønsker at handle med, kan du se detaljerne for det. Handelsknappen er enten placeret ovenfor eller ud for prisgrafen. Du kan se procentdelsudbetalingen tydeligt på grund af handelsvinduets layout, og både Call og Put knapperne og Strike-prisen er også lette at spotte og tydeligt definerede. Der er flere handelstyper tilgængelige. De er alle synlige under fanen, StrategiX. Alle de specielle funktioner, som Prestige Option tilbyder, er tilgængelige fra handelsvinduet. Derfor er layoutets enkelhed en smule vildledende, Prestige Option formår at give dig adgang til alt, på én side.

Handelsvalg

Med Prestige Option kan du i sandhed handle med hvad du foretrækker og hvordan du ønsker det. De har en kæmpe liste over aktivmuligheder, og du kan vælge fra udløbstider, der er så korte som 30 sekunder og så lange som 6 måneder. Der er fire forskellige typer af binære optionshandler tilgængelige:

  • Traditionelle Op / Ned
  • Range
  • Touch / No Touch

Du kan også handle med par af aktiver, noget, der ikke er muligt med mange andre hjemmesider for binære optioner. Handelsvalg er så sandelig et af de stærkeste salgsargumenter for Prestige Option.

Mobil

Prestige Option har en meget simpel handels-app tilgængelig for iOS og Android. Opsætningen er meget lig den for den online platform med hensyn til hvordan det ser ud, men nogle af funktionerne og kontovedligeholdelsesværktøjerne er ikke tilgængelige via appen. Dette er sandsynligvis fordi Prestige Option er ny på markedet. Nye funktioner bliver usandsynligt afsløret med nyere versioner af appsne.

Udbetaling

På traditionelle Op / Ned binære optioner, ligger gennemsnitsudbetalingerne på Prestige Option omkring 88 procent, hvilket er meget konkurrencedygtigt. Hvis du vælger Touch og Range StrategiX optioner, vil udbetalingerne normalt være meget højere. De er ofte er omkring 100 procent og i nogle tilfælde har de været så høje, som 300 procent. Udbetalingerne varierer, baseret på aktivtypen og udløbstiden.

Ud- og indbetalingsmuligheder

Ud- og indbetalingsmulighedPrestige Option giver udbetalinger til kredit- eller debetkort gratis, men opkræver et gebyr for bankoverførsler. Der er intet minimumsbeløb for udbetalinger. Før man modtager den første udbetaling, skal brugerne bekræfte deres identitet ved at give en kopi af et billed-ID og bevis på adresse, som en elregning eller bankopgørelse. Kreditkortet eller debetkortet, der blev brugt til den første indbetaling, skal også fotokopieres. Denne sikkerhedsforanstaltning er almindelig blandt binære optionsmæglere.

De fleste kreditkortsudbetalinger behandles inden for 48 timer hos Prestige Option, men det kan tage op til 3 til 5 dage for udbetalinger, at blive behandlet af banker og kreditkortselskaber. Betalingerne foretages i amerikanske dollars, så brugere er nogle gange ofre for vekselsgebyr.

Indbetalinger til Prestige Option konti kan blive foretaget med et kredit- eller debetkort, en bankoverførsel eller en e-wallet tjeneste. Der er et minimumsbeløb for transaktioner med bankøverførsler på $500, men der opkræves ikke nogen gebyr for indbetalinger.

Andre funktioner

Prestige Option tilbyder et utal af specielle funktioner, der adskiller dem fra konkurrenterne, herunder:

  • Tilbagebetalingsmuligheder. Ved at bruge risiko-meteret, kan handlende vælge at modtage en lavere udbetaling for at få en rabat på tabte handler.
  • Ventende bonus. Så snart du har handlet en indbetalingsbonus igennem 15 gange, kan du udbetale den uden straf.
  • Professionel handelsplatform. Tilgængelig for klienter der møder specifikke kvalifikationer, dette giver adgang til avancerede handelsværktøjer.
  • Specialhandler. Du kan “Roll back”, “Double Up” og “Hedge”, for at øge dit kontrolniveau over handler.