TopOption anmeldelse

binaer-optionsmaeglerTopOption er en binær optionsmægler, der er fuldt ud reguleret og er velkendt i den binære options handelsbranche. Med en brugervenlig platform og en række kontotyper, skiller mægleren sig ud blandt konkurrenterne og byder på noget der passer til behovene hos handlende af alle interesser og erfaringsniveauer. Firmaet er kendt for at yde fremragende kundesupport og at tage sikkerhed alvorligt, samtidig med at de tilbyder hurtig adgang til udbetalinger.

Med overkommelige krav til minimumsindbetaling og lave handelsbeløb, er tjenesten et glimrende valg for hobbyinvestorer og for begyndere. På samme tid tilbyder TopOption avancerede funktioner, som Pro Option, Buy Me Out og Flip, der appellerede til mere erfarne investorer. Den binære options handelstjeneste kan fortsætte med at mode investorers behov, da de får erfaring og viden.

Et kort overblik over TopOption

Lad os kigge på nogle af TopOptions nøglefunktioner:

Demokonti?: Ja, en gratis demokonto gives når du har foretaget en indbetaling til din investeringskonto.

Minimumsindbetaling: €100

Minimumshandel: €5

Signal-service?: Ja, en signal-service tilbydes gennem TopOption.

Indbetalingsbonus?: Kvalificerede nye investorer kan modtage en indbetalingsbonus på 100 procent.

Mobil-app?: Ja, TopOption tilbyder en mobil-app til iOS og Android-enheder.

Platformens funktioner

Du kan virkelig ikke finde en handelsplatform der er mere simpel end Top Platform. Firmaet er stolte over brugervenligheden, der tilbyder en tre-trins handelsproces:

 • Vælg det aktiv, som du ønsker at investere i.
 • Indtast det beløb, som du gerne vil investere.
 • Bekræft udløbsdatoen.

Når du har fuldført disse trin, trykker du bare på den grønne knap for Call eller Up muligheden, eller den røde knap for Put eller Down muligheden. Strike-prisen er placeret imellem de to knapper, og udbetalingen vises i store tal under Down-knappen.

I midten af handelsvinduet viser et prisdiagram den seneste prisbevægelse for det aktiv du køber, og tidsrammen matcher de udløbstidspunkter du kan vælge imellem.

Typer af optioner Typer af optioner

Hos TopOption kan du handle med mere end 180 aktiver, fra råvarer til aktier til indekser til valutaer. Mens de har et mindre udvalg af aktiver end nogle af deres konkurrenter, har de stadig et varieret sortiment af optioner. Hjemmesiden har tendens til at være bedst for folk, der foretrækker mindre almindeligt handlede aktiver. TopOption tilbyder fem forskellige typer af binære optioner:

 • Classic Option. Dette er en traditionel Op / Ned option, der kræver at du beslutter dig for hvilken retning prisen vil bevæge sig i.
 • One Touch. Med denne type af option, siger du at aktivets pris vil nå et bestemt niveau, mindst én gang under handelsperioden.
 • Pro Option. Med denne option kan du skabe din egen handel ved at parre to optioner med hinanden, eller modificere den klassiske option ved at fordoble, lukke tidligt og mere.
 • Speed Master. Speed Master optioner er klassiske optioner med meget korte tidsrammer, såsom 60, 90 eller 120 sekunder.
 • Touch-No-Touch. Dette ligner One Touch bortset fra at du har evnen til at handle ud fra at aktivet ikke berører prisen eller at aktivet berører prisen, og den prisbevægelse der er brug for, for en berøring, er generelt mindre.

Udbetalinger på optioner

TopOption tilbyder meget generøse udbetalinger, med et gennemsnit der ligger omkring 85 procent. Men de “One Touch” binære optioner, kan du tjene endnu mere.

Ud- og indbetalingsinformation

Indbetalingsmetoderne, tilgængelige gennem TopOption, varierer fra land til land, men generelt accepterer firmaet kreditkort, debetkort, bankoverførsler og e-wallet tjenester. Du er nødt til at åbne en konto med mindst €100.

Der kan anmodes om udbetalinger med fanen “My Accounts”, i internet-appen. Mens de omgående bliver behandlet, tager det normalt 3 til 5 dage for investorer at modtage midlerne. Der opkræves ikke nogen gebyrer for udbetalinger hos TopOption.

Andre funktioner og fordele

funktioner og fordeleTopOption har et utal af unikke funktioner og fordele, der adskiller dem fra konkurrenterne. Disse omfatter:

 • Rollover. Du kan bruge denne function til at forlænge handlen og sætte udløbstidspunktet længere ind i fremtiden.
 • Double Up. Denne function gør det muligt at fordoble det pengebeløb der er investeret i en binær option, når den klarer sig godt.
 • Buy Me Out. Når det ser ud til at en handel vil ende uden for pengene, kan du bruge denne function til at ende din handel tidligt, for at reducere tabet. Den kan også bruges til at garantere fortjenester på en vindende handel.
 • Pro Option. Diskuteret oven for, denne valgmulighed tillader dig at skabe din egen handel.
 • Generøse kontobonusser. Du kan kvalificere dig til at indbetalingsbonus på 100 procent, hvilket giver dig flere penge at investere for.
 • Uddannelsesmæssige resourcer. TopOption giver brugere adgang til webinars, e-bøger, og videoer, der dækker et utal af forskellige emner, fra at bruge systemet fuldt ud, til at udvikle investeringsstrategier. Individuel support er endda tilgængeligt. Dette er en stor differentiator for TopOption, da kun en håndfuld af firmaer tilbyder denne personaliserede type af service.