uBinary anmeldelse

binaere-options-handelsmaeglereuBinary er en af de nyere binære options handelsmæglere, men formår at vokse rigtig hurtigt. Reguleret af CySec for sikkerhed, giver den online mægler en række forskellige typer af konti til at opfylde behovene hos næsten alle investorer. Selskabet blev grundlagt af professionelle binære options branchefolk, med mere end 50 års samlet erfaring, og det kan ses.

Hos uBinary nyder handlende en handelsportal, der er meget nem at navigere, med adgang til markedsnyheder i realtid. Deres 24-timers kundesuppert adskiller dem fra konkurrenterne, og selskabet opererer efter tre simple principper, der giver et pænt overblik over deres konkurrencemæssige fordel:

 • Princip Et. uBinary søger at simpelgøre binær optionshandel, for at forsyne investorer med en oplevelse der både er sikker og sjov.
 • Princip To. uBinary tilbyder døgnåben kundesupport for at hjælpe handlende med at få den information de har brug for, for at forestage informerede investeringsbeslutninger.
 • Princip Tre. uBinary er engageret i at gøre handel let, ved at holde deres platform simpel og ligetil.

Her er et hurtigt kig på det basale ved uBinary:

Demokonti? Nej, der er ikke nogen demokonti tilgængelige med denne tjeneste.

Minimumsindbetaling: €250

Minimumshandel: €20

Signal-service?: Ja, alle investorer modtager adgang til en gratis signal-service med deres konto.

Indbetalingsbonus?: Siden tillader nye brugere at gennemføre deres første 10 handler risiko-frit, i stedet for at tilbyde en demokonto. Dette gives i stedet for en indbetalingsbonus.

Mobil-app?: På nuværende tidspunkt tilbyder uBinary en iOS mobilapplikation, og er i gang med at udvikle en Androis-app som de vil udgive i fremtiden.

Platformens funktioner

uBinarys handelsplatform er sat op til at gøre binær optionshandel spændende og sjovt, og den er ret anderledes and hvad der normalt bliver tilbudt investorer. Når du først logger ind, dirigeres du ikke til handelsområdet med de standard Put og Call knapper. I stedet bliver du dirigeret til en skærm fyldt med mange forskellige typer af data. For at få adgang til handelsværktøjerne, skal du først vælge et aktiv.

En anden stor forskel mellem uBinary og andre handelsplatforme er side-menuen. Her vil du finde en social handelssektion, der tillader dig at se, hvad andre brugere har handlet med for nylig og giver statistik om deres ydeevne. Du kan vælge at følge handlende, hvis du ønsker det. Ved at gøre dette, kan det hjælpe dig med at lære mere om investering fra folk, der har succes med det. Også inkluderet i side-menuen, er et område med markedsnyheder, der tilbyder finansielle nyheder fra hele verden.

binaere-options-handelsSom med de fleste binære options handelsplatforme, har uBinary handelsområdet midt på skærmen. Øverst er der en menu, der giver dig mulighed for hurtigt at vælge det aktiv, som du ønsker at handle med. Direkte under dette område, finder du en liste over aktiver, der er populære på nuværende tidspunkt, og dette ændres hyppigt som handler bliver foretaget.

Når du vælger et aktiv, vil du se Up eller Down knapper til at placere din handel, og et område til at angive beløbet. Strike-prisen og udløbstidspunktet er også tydeligt vist. Efter indtastning af oplysningerne, klikker du bare på “Submit”-knappen for omgående at placere din handel. Der er ingen bekræftelsesskærme, så det er vigtigt, at du er omhyggelig for at undgå fejl.

I sin grundlæggende standardtilstand er uBinary perfekt for handlende, der laver deres diagrammer og forskning ved hjælp af papir og blyant eller anden software. Udseendet er meget pænt og rent og usandsynligt, at være overvældende for begyndere. Handlende er i stand til at lave noget grundlæggende forskning, ved hjælp af platformen. Du kan se prisgrafer og handlendes valg, ved at klikke på plus-tegnet placeret til højre for aktivets navn.

uBinary tager den brugerdefinerede platformoplevelse et skridt videre, ved at tilbyde forskellige layoutmuligheder. Du kan vælge listevisning for at vælge aktiver fra en drop-down menu, åbne fire vinduer på én gang eller bare se ét stort handelsvindue ad gangen. Dette er en stor forskel mellem uBinary og konkurrenterne, som normalt kun har én visningsindstilling.

Handelsvalg

uBinary tillader dig at handle med binære optioner med aktier, råvarer, indekser og valutaer. Alle aktiverne er tilstrækkelige, men valutaerne er der hvor uBinary virkelig skinner igennem. Det forventes, at der vil være et større sortiment af andre aktiver, der bliver tilgængelige, idet uBinary bliver større i fremtiden.

Med hvert aktiv er der en række typer af optioner tilgængelige, herunder:

 • Above / Below – Dette er en klassisk Op eller Ned binær optionshandel.
 • 60 seconds – En klassisk Over / Under binær option, men med en udløbstid på 60 sekunder.
 • Speed Trading – En klassisk Over / Under binær option, med udløbstider sat til mellem 2 og 5 minutter.
 • Option Builder. Et meget unikt tilbud, Option Builder giver dig evnen til at vælge det aktiv, det udbetalingsniveau og den udløbstid du ønsker, og giver endda en lille rabat på mislykkede handler.
 • Long Term – Disse Over / Under binære optionshandler varer meget længere end standardhandler, og er populære for konventionelle investeringer.

Mobil

 uBinarys handelsapplikationSom tidliger nævnt er uBinarys handelsapplikation kun tilgængelig for iOS-enheder, på nuværende tidspunkt, og en Android-version forventes at blive udgivet i den nærmeste fremtid. Med iOS-appen, kan du handle med enhver af de optionstyper, der er opremset ovenfor, med alle de samme aktiver fundet på handelsplatformen.

Med app’en er det unikke udseende af handelsvinduet, fundet i handelsplatformen, væk. I stedet får du en mere traditionel visning med en prisgraf og strike-prisen placeret mellem over og under knapperne. Du kan se alle de oplysninger, der er nødvendige for at lave en handel, på skærmen på én gang, og layoutet er optimeret til at reducere risikoen for fejl.

Skærmen viser også den åbne position og handelshistorikken, som viser dig oplysninger om nuværende og tidligere handler. Diagrammerne er opdateret i realtid.

Mens uBinarys handels-app på ingen måde er ekstraordinær, er den tilstrækkelig og gør hvad den skal, med hensyn til handel. På dette tidspunkt giver appen ikke muligheder for kontovedligeholdelse, men dette kan ændre sig med efterfølgende udgivelser.

Udbetaling

Den gennemsnitlige udbetaling på uBinary er 77 procent; den maksimal udbetaling givet på handler er dog 95 procent. Med options builder, kan du få udbetalinger på op til 80 procent på nogle typer af aktiver, og modtage en lille udbetaling eller rabat selvom din handel ikke er vellykket.

Ud- og indbetalingsmuligheder

regelefterlevelsespolitikDa uBinary først lancerede, var der nogle bekymringer om mangel på sikkerhed, når det kom til udbetalinger. For at løse dette, har mægleren startet en regelefterlevelsespolitik, der kræver at du angiver følgende for at anmode om en udbetaling:

 • Et foto af et gyldigt ID, såsom et kørekort eller pas.
 • En elregning med nuværende navn og adresse, dateret inden for de sidste 3 måneder.
 • Billeder af begge sider af det kreditkort eller debetkort, der blev brugt til at foretage den oprindelige indbetaling, der viser navn, udløbsdato, sidste 4 cifre af kortet og CVV sikkerhedscifrene.

Det anbefales, at handlende indtaster disse oplysninger, så snart de registrerer sig til en konto, for at have det på plads, når de er klar til at udbetale.

Ud over de sikkerhedsstandarder, der er skitseret ovenfor, kan udbetalinger til bankkonti kun laves til konti, der har brugerens navn noteret på dem. Det mindste udbetalingsbeløb tilladt, er 50 €. Udbetalinger til kredit- og debetkort kan tage 3 til 7 dage, og bankoverførsler er normalt gjort inden for 10 dage. I forhold til andre hjemmesider, har uBinary en af de længste behandlingstider for udbetalinger.

Indbetalinger til uBinary-konti kan laves med alle større kreditkort, bankoverførsel eller eWallet tjenester som CashU og Neteller med et indbetalingsbeløb på minimum 250 €. Så snart pengene er modtaget, er de tilgængelige for handel, og uBinary opkræver ikke indbetalingsgebyrer. Du kan åbne en konto uden at foretage en indbetaling, men da der ikke er nogen demokonti tilbudt hos uBinary, kan du ikke gøre andet end at kigge på brugerfladen, hvis ikke du ar foretaget en indbetaling.

Andre funktioner

uBinary funktioner Nogle funktioner der gøs uBinary unik, omfatter:

 • Buy Me Time. Med dette værktøj kan du forlænge udløbstiden på en binær optionshandel, der måske slutter uden for pengene, for at forbedre strike-priser og profitabilitet. Denne funktion er ikke tilbudt af andre mæglere, på nuværende tidspunkt.
 • Options Builder. Ideel for handlende der er højt specialiserede, denne tjeneste lader dig skabe din egen handel, som beskrevet tidligere i anmeldelsen.
 • Buy Me Out. Du kan bruge Buy Me Out til at ende en handel tidligt, for at slutte på pengene eller for at reducere tabsbeløbet.
 • The Flip. Hvis en handel går i den anden retning end hvad du havde forventet, så har du evnen til at vende retningen om for din handel.
 • Avancerede diagrammer. Det avancerede diagramværktøj lader dig se aktivpriser med tekniske indikatorer over et utal af tidsskalaer, for at gøre forskning mere simpelt.
 • Flere kontoniveauer. Der er flere kontotyper til at give valgmuligheder til dem, der handler for sjov og dem der lever af det.