Strategier til handel på binære optioner

Vinderstrategier

Formålet med binære handelsstrategier er at øge sandsynligheden for, at du forudsiger prisbevægelser korrekt, så handelen er mere profitabel.

Det er vigtigt at forstå, at der ikke er et eneste sikkert kneb for succes med metoder for binær optionshandel. Alle de strategier, vi diskuterer her, kan vise sig at være nyttige.

Det kan anbefales at bruge en demo konto for at eksperimentere med de forskellige metoder, så du kan afgøre, hvad for en af dem virker bedst med din handelsstil, og hvad for en bedst passer til din viden og erfaring som investor.

Forskellige strategier til handel på binære optioner​

Mere generelt om strategier til binære optioner

Nogle mennesker hævder, at binær optionshandel ikke er meget mere end hasardspil, men det er langt fra sandt. Mens investering i binære optioner uden at gøre sit hjemmearbejde er meget lig at sætte penge i en enarmet tyveknægt og overlade det hele til tilfældet, bliver binær optionshandel profitabel ved hjælp af handelsstrategier. Som alle former for investering, er der nogle ting, der er tilfældige, men med den rette handelsstrategi er det muligt for dig at tage fornuftige købsbeslutninger, der maksimere gevinster og minimerer tab.

Denne vejledning er beregnet til at tjene som en introduktion til handelsstrategier for binære optioner. I disse afsnit ser du en gennemgang af de mest populære handelsstrategier, der bruges af succesrige investorer i binære optioner.

Før du læser videre, er det vigtigt, at du forstår, at der ikke er nogen handelsstrategi for binære optioner, der ville gøre det muligt for dig at forudsige markedsændringer akkurat ved hver eneste handel. Binære optionshandler er altid risikable, så selv om du mestrer en af disse handelsstrategier og bruger den korrekt med hver handel.

Der vil være tilfælde, hvor markedet ikke ændrer sig som forudset, og du vil miste din investering. Det er derfor eksperter advarer, at du aldrig skal investere mere i binær optionshandel, end du har råd til at miste.

Hvorfor bruge en handelsstrategi til handel på binære optioner?

handelsstrategi

​Der er få investeringer, der byder på det samme indtjeningspotentiale som binær optionshandel. Siden den gennemsnitlige vellykkede handel giver en udbetaling på mindst 70 procent og de hurtige udløbstider, man kan få med binær optionshandel, er mulighederne for at få et stort afkast på din investering på meget kort tid meget realistisk. En person med den rette viden har mulighed for at fordoble eller endda tredoble deres penge i løbet af dagen.

Mens en vis succes med binær optionshandel afhænger af held, når dem, der har mest succes med det, derhen hvor de er ved at bruge handelsstrategier for binære optioner. Foruden at forstå de mest almindeligt brugte strategier, ved succesfulde investorer, hvornår tiden er inde til at forlade sig på forskellige slags strategier, og de er i stand til at implementere strategier korrekt, så de får de bedst mulige chancer for succes. Som investor kan du følge i de mest succesfulde investorers fodspor ved at få kendskab til strategierne og eksperimentere med dem, når du handler.

Hvor meget betyder erfaring?

En del af det, der gør binær optionshandel så tiltrækkende, er, at det er tilgængeligt for alle. Ikke alene er minimumsbeløbet for handel ofte meget lavt, men i sig selv er binære optioner mere enkle end andre investeringstyper. Siden du kun skal vælge mellem en af to muligheder, såsom Op eller Ned eller Touch eller No-Touch for at få en udbetaling, kan begyndere sagtens forstå binære optioner.

Alligevel er det nyttigt med erfaring for binære optionshandlende. Næsten alle kan handle med binære optioner, men det er som regel dem, der har den rette viden og erfaring, der er bedst stillet til at få succes med og tjene penge på at handle i det lange løb. Men du skal ikke bekymre dig, hvis du endnu ikke har erfaring. Brug en demo konto til at øve dig og begynde at afprøve forskellige handelsstrategier for binære optioner med små investeringer, der gradvist vil hjælpe dig til at blive mere erfaring og som resultat få mere succes.

Måder hvorpå du kan reducere risici forbundet med binær optionshandel

Binær optionshandel er risikabelt. Selv hvis du er en erfaren investor med mange år på bagen, kunne du nemt ende med at tabe hele din investering på så lidt som 60 sekunder. Alligevel er det muligt at begrænse risikoen og mindske muligheden for at ende med tab. Visse metoder, der reducerer sandsynligheden for tab omfatter:

  • Invester med måde. Sæt aldrig alle dine penge på en enkelt binær optionshandel, ikke engang hvis du er meget sikker på chancerne for, at den lykkes.
  • Invester fornuftigt. Invester kun så meget på en enkelt binær optionshandel, som du har råd til at tabe.
  • Invester med oplysninger. Foretag aldrig en binær optionshandel uden at have analyseret aktivet grundigt. Selv hvis du har fået et lovende praj eller signal, bør du ikke placere en binær optionshandel på et ukendt aktiv uden baggrund.
  • Eksperimenter med mindre handler. Som før sagt, er det klogt at placere handler bare for at øve sig, enten med et demo system eller med beløb, der svarer til 10% af dit samlede tilgængelige investeringsbeløb for at blive fortrolig med handelsstrategier for binære optioner.

De 9 mest populære handelsstrategier for binære optioner

handelsstrategier

Denne begyndervejledning til handelsstrategier for binære optioner er beregnet som en introduktion til de forskellige metoder, der ofte bruges af succesrige investorer for at tage mere velinformerede beslutninger og reducere risikoen, når de placerer binære optionshandler. Listen omfatter 9 af de mest almindeligt brugte handelsstrategier for binære optioner og leverer blot en kort gennemgang af hver af dem, så du kan få en fornemmelse for alle de mest populære metoder, der bruges i dag. Vi vil anbefale, at du læser de artikler, der er blevet skrevet om hver af disse 10 metoder for et mere dybdegående kig på hver enkelt binær optionshandelsmetode. Denne grundige vejledning forklarer mere om hver enkelt strategi, hvordan den virker, og hvornår man bruger den.​

Strategi nummer 1: Omvendt binære optioner

While more complex than most of the other handelsstrategier, the reversal strategi has a simple principle at its core. This strategi is built on the fact that while prices move up or down, they are unlikely to continue doing so forever. At some point, prices usually peak at a high or low price og then reverse or move in the opposite direction closer to the price point where it began originally. With this strategi, investorer seek to identify peak prices og then place trades for the opposite price movements as close to the point of reversal as possible. When the price begins to move in the option direction, the payouts for successful trades are often higher. You can read our article on reversal strategies in binær optionshandel to learn more.

Strategi nummer 2: 60-sekunders binære optioner

Efterhånden som investorer begyndte at spørge efter kortere udløbstider, begyndte mæglere at stille 60-sekunders binære optioner til rådighed. For meget erfarne investorer, der kan holde hovedet koldt under pres og tænke klart, kan 60-sekunders binære optioner være indbringende. For at få held med denne metode, skal du kunne administrere din pengebeholdning, selvom du foretager mange handler i et hurtigt tempo. Du skal også have evnen til hurtigt at analysere markedsforhold og kunne forudsige nøjagtigt, hvad der vil ske på markedet inden for blot et minut. Dog kan 60-sekunders binær optionshandel under de rette markedsforhold være meget profitable og de kan indbringe en god fortjeneste lynhurtigt. Du kan læse vores artikel om 60-sekunders binær optionshandel for at lære mere.

Strategi nummer 3: Dobbelt præmie binære optioner

binaer-optionshandel

Den dobbelte præmie strategi er ikke forbeholdt binær optionshandel; denne metode er også nyttig inden for andre former for investering, hvilket gør den til et populært valg blandt handlende, der starter med binære optioner efter at have været involveret i andre handelstyper. Dobbelt præmie virker ved at købe et call og et put for lige store beløb på samme aktiv med identiske udløbstider. Metoden er ideel til tidspunkter, hvor du ikke er sikker på, hvilken vej markedet vil gå. I sidste ende er målet at foretage handlerne på en sådan måde, at hvis du vinder på den ene handel, vil du tjene en stor nok profit til at dække tabet på den anden handel. Det siger sig selv, at disse handler skal struktureres ordentligt for at gøre gavn. Du kan læse vores artikel om dobbelt præmie optionshandel for at lære mere.​

Strategi nummer 4: Hedging binære optioner

Slutmålet for hedging strategien er at maksimere profit og reducere risiko ved at bruge en investering til at hedge, eller støtte, en anden. Med denne type investering, placerer du to handler på hver af de mulige retninger af en binær optionshandel. Rationalet bag dette og metoden for implementering er lidt komplicerede, men det kan godt betale sig at mestre det, da det kan være virkelig indbringende, når det gøres korrekt. Du kan læse vores artikel om hedging binær optionshandel for at lære alle detaljer om denne handelsstrategi for binære optioner og find ud af, hvornår det er bedst at bruge den.

Strategi nummer 5: Tendens og interval binære optioner

Tendens og interval handelsstrategier for binære optioner er forskellige fra hinanden, men de afhænger af hinanden. Som resultat er det bedst at lære om de to sammen. Det vil give dig mulighed for at vælge den rigtige strategi fra de to metoder, når markedsforholdene berettiger deres brug. Du kan læse vores artikel om tendens og interval binær optionshandel for at lære mere.

Strategi nummer 6: Tidsramme binære optioner

Denne handelsstrategi for binære optioner har sine rødder i Forex markedet. Med denne handelstype, analyserer du markedsforhold under hele din binære optionshandels varighed. Undervejs forudsiger du løbende om handlen vil blive vellykket. Hvis du tror, der er store chancer for, at den mislykkes, kan du lukke tidligt for at begrænse tab. Denne type handelsstrategier for binære optioner kan være meget nyttige i perioder med meget omskiftelige markeder, når prisbevægelser kan være uforudsigelige. Du kan læse vores artikel om tidsramme binær optionshandel for at lære mere.

Strategi nummer 7: Følgevirkning binære optioner

markedstraekningsstrategien

​Følgevirkning kaldes også sommetider markedstrækningsstrategien for binære optioner. Denne binære optionshandelsmetode er baseret på den ide, at markeder er tæt knyttet til hinanden på en sådan måde, at en enkelt options bevægelse kan få en anden option til at flytte sig. For at denne handelsmetode, skal virke for dig, skal du have en god forståelse af det marked, du handler på, og du skal være meget fortrolig med de aktiver, der handles, og hvordan de påvirker hinanden. Som resultat foretrækkes denne strategi som regel af mere erfarne investorer, og den er mest nyttig for handlende, der har sat sig godt og grundigt ind i mindst en niche. Du kan læse vores artikel om følgevirkning binær optionshandel for at lære mere.

Strategi nummer 8: Fundamental Analyse til binære optioner

Lige som følgevirkninger og markedstrækningsstrategier er fundamental analyse gearet mere til erfarne investorer, der har en god forståelse af økonomien og er ekspert på et eller flere aktiver. Ideen bag fundamental analyse er, at økonomiske indikatorer, industrinyheder og oplysninger om finansrapporter kan have indflydelse på prisudviklingen. Erfarne investorer kan bruge de seneste nyheder som hjælp til at træffe en korrekt afgørelse om, hvilken vej priserne vil gå og derefter handle med binære optioner i overensstemmelse dermed. For eksempel kan en aktiepris være påvirket af stigninger eller fald i markedsandele, nye patenter eller teknologier og indtjeningsrapporter. For at lære mere om grundlæggende analyse, kan du se vores artikel om emnet her.

Strategi nummer 9: Pengeforvaltning for binære optioner

Ideen med pengeforvaltning er at fokusere på at administrere din kontantbeholdning for at holde profitterne høje og minimere tab. Her er målet at spare kapital ved at være meget forsigtig med binær optionshandel og kun handle, når man er ret sikker på succes. Du kan lære mere om denne mere forsigtige og fornuftige tilgang til binær optionshandel ved at se vores artikel om pengestyring.

Den bedste handelsstrategi for binære optioner

Handelsstrategi

​Mens der er strategier her, som vi kalder ”de bedste” valg, skal du huske, at der ikke er nogen enkelt handelsstrategi, der er bedst for binære optioner.

Forskellige strategier er mest gavnlige for forskellige typer markedsaktivitet og -tendenser, og det, der virker bedst for den ene handlende, er ikke altid det samme for den anden. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du læser alle de artikler, vi har skrevet om handelsstrategier for binære optioner, og at du selv afprøver dem med en demo konto eller ved at foretage meget små handler. Det er den bedste måde, hvorpå du kan finde ud af, hvilken handelsstrategi for binære optioner er den bedste til dine behov, afhængigt af den samtidige markedssituation på hvilket som helst tidspunkt.