60-sekunders strategi

60-sekunders-handelsstrategiMeningerne om 60 sekunders binære optioner er blandede. Nogle mæglere er villige til at indrømme, at at handle med 60 sekunders optioner kan være en levedygtig strategi for at profitere med handler med binære optioner under visse typer markedsvilkår, mens andre har en tendens til at se dem mere som redskaber, der kan være nyttige til handel snarere end en strategi for at sænke risikoen.

På sit mest grundlæggende niveau, indebærer en 60 sekunders binær optionshandelsstrategi at bruge evnen til at handle et aktiv, der er midt i et omslag eller ændring i prisretningen for at drage fordel af dens bevægelse flere gange inden for en bestemt tidsperiode. Handelsstrategien er mest gavnlig, når meget kortevarige omslag opstår midt i en ellers stærk tendens.

Investorer, der afhænger af 60 sekunder binær optionshandel som en strategi i sin egen ret gør det typisk, når markedet er uroligt og prisen på et aktiv er blevet uforudsigelig. Dette skyldes, at med en 60 sekunders handel skal du blot have ret med hensyn til bevægelsen af en pris over en meget kort tidsperiode. Når det bruges rigtigt, kan en 60 sekunders binær optionshandelsstrategi gøre det muligt at lave flere vindende handler baseret på korte omslag for at vende et overskud i tilfælde, hvor langsigtede handler sandsynligvis vil blive mislykkede.

Billedet her giver en illustration af en tid, hvor 60 sekundershandel ville være en smart strategi for en investor. Prisen på dette aktiv har raset, hvilket gør det svært for investorer at satse på en bestemt prisbevægelse, og der er ingen eksterne faktorer, der kunne bruges til at forudsige kursudviklingen. Da en udvikling i pris blev tydelig, greb den handlende øjeblikket og foretog talrige put-binære option handler med 60 sekunders udløbstid i træk. Investoren fortsatte indtil prisen nærmede sig aftalekursen, og det forekom sandsynligt, at kursen ville skifte. Lige denne investor var i stand til at vinde 8 ud af 10 af sine handler og var sandsynligvis i stand til at ende med et overskud, når tabene blev trukket fra de givne udbetalinger fra disse otte succesfulde handler.

overvaage-likviditetMens 60 sekunders binære option handler kan give dig mulighed for at tjene penge på handel med binære optioner ved lejligheder, hvor det ellers ville være sandsynligt at du mistede din investering, er det vigtigt, at du bruger denne handelsstrategi forsigtigt. Du skal nøje overvåge din likviditet og undgå at blive fanget i øjeblikket og overinvestere. Husk, at risikoen ved handel med binære optioner altid er høj; du bør aldrig investere mere end du har råd til at tabe på en enkelt handel.