Fibonacci vendinger

Fibonacci vendingerFibonacci vendinger er blevet en af de mest populære binære option handelsmetoder og kan være en fordelagtig del af din handelsstrategi. Selvom deres navn kan være skræmmende, er Fibonacci vendinger er faktisk ret simple at forstå og kan være brugbare for begynderinvestorer samt mere garvede proffer.

Hvad er Fibonacci vendinger?

Med enhver form for investering er det muligt at spore prisen på et monetært instrument ved hjælp af et pris-kontra-tid-diagram. I jagten på binære optioner, gør disse typer diagrammer det muligt nemt at se det høje og det lave kurspunkt, som et bestemt underliggende aktiv har nået inden for en given tidsramme.

Med Fibonacci vendinger placerer du vandrette linjer på et pris-kontra-tid-diagram ved de høje og lave prispunkter. En linje er placeret ved 0-procent-mærket og en anden er sat på 100-procent-mærket. Så sættes tre linjer mere på diagrammet på 38,2 procent, 50 procent og 61,8 procent punkter. De procentpoint er altid de samme uanset hvad prisklassen er, eller hvilken type aktiv du plotter.

Forskning viser, at når prisen på et aktiv bevæger sig op eller ned, vil støtte- og modstandspunkterne forblive placeret tæt på disse linjer. Når du tilføjer Fibonacci vendinger til en finansielt diagram, bliver det lettere at forudsige, hvordan prisen kunne bevæge sig i fremtiden.

At drage fordel af Fibonacci vendinger i handel med binære optioner

Fibonacci vendingerne hjælper med at forudsige ændringer i prisen på et aktiv og kan hjælpe dig med at bestemme, hvornår timingen er ideel til at købe en binær option eller forlade en binær option tidligt. Som et eksempel, lad os sige du sporede prisen på guld i løbet af en nedadgående tendens i guldpriserne, der er gået omkring så lavt som til 0 procent mærket. Du kan forvente, at prisen nu vil springe tilbage, men kun vil gå så højt op som Fibonacci vendingerne.

erfarne-investorerEn vigtig ting at huske om Fibonacci vendinger

Fibonacci vendinger kan hjælpe dig med at forudsige markedsadfærd med en god grad af nøjagtighed, men de er på ingen måde idiotsikre. Markeringerne på de finansielle diagrammer har vist sig at være en god måde at etablere tidligere tendenser, men fremtiden for markederne er altid usikker.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at justere linjerne for bedre at afspejle adfærden af et aktivs pris. Erfarne investorer har typisk nemt ved at spotte disse tilfælde, men det kan tage begyndere lidt tid at mestre den færdighed. Markedsomskiftelighed gør det også umuligt for nogen binære option handelsmetode, herunder Fibonacci vendinger, at være pålidelige 100 procent af tiden. Der er altid eksterne faktorer i spil, der kan få et aktivs pris til at opføre sig på en uventet måde. Som et resultat, er det bedst at overveje Fibonacci vendinger sammen med andre typer af information og aldrig investere mere end du har råd til at tabe med en binær options handel.

Brug Fibonacci vendinger med binære optioner

Fibonacci vendinger kan bruges til at minimere risikoen for tab og forbedre nøjagtigheden af forudsigelser vedrørende enhver form for binær option. Fibonacci vendinger kan hjælpe dig med at komme med mere kvalificerede gæt med High og Low binære optioner, Touch og No-Touch binære optioner og Range binære optioner. Ligegyldigt hvilken type du overvejer at investere i, er det klogt at få noget øvelse ved at bruge en demo-konto sammen med Fibonacci vendinger. Gennem øvelse and fejl, kan du blive mere fortrolig med denne tekniske analysemetode og begynde at se, når du kan stole på de oplysninger, de giver.