Graphic Trends Analysis

effektive-strategiGraphic trends analysis er den mest effektive strategi når det kommer til handel på binære optioner.

Strategien bliver brugt af mange profesionelle tradere, og gør sandsynligheden for at tjene penge rigtig stor.

Helt simpelt, går strategien ud på at finde trends i grafer. Man kigger sådan set på, om grafen over en værdi, har været stabilt stigende eller faldende over en længere periode. Upward-Trend Analysis

  • Har grafen haft en stabil stigning kaldes dette en Upward Trend
  • Har grafen haft et stabilt fald kaldes dette en Declining Trend

Har grafen haft en tydelig stigning(upward trend) eller et tydeligt fald(declining trend) gennem den seneste tid, er sandsynligheden for at kursen vil fortsætte i samme bane rigtig stor.

  • Ses der en Upward trend bør du ligge en handel på, at kursen vil stige indenfor de næste 30-45 min.
  • Ses der en declining trend bør du ligge en handel på, at kursen vil falde indenfor de næste 30-45 min.

Handler du ud fra en trend, vil du i 9 ud af 10 tilfælde vinde handlen. Du vil altså modtage op til 85% af det handlede beløb!

Sådan undgår du at tabe: 

Det er vigtigt at du har tålmodighed når du bruger denne strategi. En af de største fejltagelser når folk handler på binære optioner er, at de ligger handler på grafer der ikke ses tydelige tendenser i. Declining-Trend Analysis

Hvis du ikke kan se at der har været en tydelig stigning eller fald, bør du ikke handle på grafen. Vi har på live graf siden listet mange grafer, så du skulle sagtens være i stand til at kunne finde nogle upwards- eller declining trends.

For at strategien skal fungere så godt som muligt, er det vigtigt at du kun handler på grafer hvor der ses en tydelig tendens. Hvis det ligner at grafen er på vej til at bryde sin kurs, eller over en periode hverken er faldet eller steget meget i værdi, bør du ikke handle på den!

Handel kun på grafer med Upwards- eller Declining trends!