Hedging strategien

hedging-strategiNår du mener, at prisen på en bevægelse er ved at svinge, men ikke er sikker på, om prisen vil gå op eller ned, kan hedging være en smart måde at investere på. Et af de tidspunkter, hvor hedging-strategier har størst sandsynlighed for at blive brugt, når der er forventning om frigivelse af økonomiske oplysninger, såsom en indtjeningsrapport for et bestemt land eller arbejdsløshedstal for et bestemt land.

Disse slags begivenheder vil typisk medføre, at markedet stiger eller falder, afhængigt af om nyheden er positiv eller negativ. I disse øjeblikke, er der som regel nogle spekulationer om, hvad nyheden vil blive, men det er altid muligt for offentligheden at blive overrasket af nyheden. Ved brugen af hedging og binære optioner handler, kan du blive sat op til at profitere, uanset om nyheden er positiv og forårsager en stigning i aktivprisen eller negativ og resulterer i et fald i aktivprisen.

Dybest set, indebærer hedging at lave et Call og et Put på et aktiv. Billedet nedenfor viser et eksempel på dette. En handlende har lavet et call og et put på et aktiv, forventende udgivelsen af British Manufacturing PMI tal.

For at denne strategi virker, skal du have en passende mængde tid til at komme ind i handler med udløbstider sat så det er muligt for dig at forrente de penge, du taber fra handelen i den modsatte position til den vindende handel.

Du kan se dette i det ovenstående eksempel. Først lavede den handlende €50 handler på call og put positionen og anbragte med mellemrum hendes udløbstid en god afstand ud i fremtiden. Hun ventede på at nyhederne kom og indså så, at nyheden var negativ, og ville forårsage prisen til at falde. På grund af, hvor hun lagde udløbstiden, var hun i stand til at lave en anden Put handel på aktivet for at tjene hvad hun tabte på call-handlen ind igen.

garanteret-sejrNår du laver denne type hedging, vil du være sikker på, at den anden handel vil være som det mindste nok til at dække den tabende, så hele udbetalingen på den første handel vil være overskud. Hvis du er overbevist om, at aktivprisen vil bevæge sig som forudsagt, kan du også investere mere i den anden handel for at øge din indtjening.

Mange mennesker viger fra hedging, fordi det betyder et garanteret tab; Men som du kan se, når planlagt korrekt, betyder det også mindst en garanteret sejr, og giver dig chancen for at dække din tabte investering. Mængden af udbetalingen, som du vil være i stand til at modtage gennem hedging vil være højere end hvad du ville stå til at modtage, hvis du bare ventede indtil den forestående nyhed blev frigivet, og niveauet for udbetalinger allerede var blevet justeret i overensstemmelse hermed.