Knock-on effekt strategien

binaere-optioner-handelsstrategiEn af de ting, som nye binære optionsinvestorer ofte spekulerer over, er hvilken binære optioner handelsstrategi, der er den bedste. Det er en normal ting at være nysgerrig omkring. Når alt kommer til alt, hvis der var én strategi, der stod ud blandt alle de andre derude, ville det være passende for en investor til at mestre det. Hver ny investor er ivrig efter at finde en metode, der vil virke hele tiden, en one-size-fits-all tilgang til strategiplanlægning af binære optionshandler, der vil give dem mulighed for at opnå store gevinster med så lille en indsats som muligt.

Hvis det lyder bekendt, er det vigtigt for dig at acceptere lige nu, at der ikke eksisterer en sådan handelsstrategi for binære optioner. Der er ikke én strategi over dem alle, og ingen strategi vil resultere i sejre 100 procent af tiden. Det er derfor, det er vigtigt at lære om en række strategier og at forstå, hvordan de virker, og hvornår man skal bruge dem. Med flere strategier i dit repertoire, vil du være i den bedste position til at maksimere gevinster og minimere tab.

Denne guide vil introducere dig til en af de mest almindeligt anvendte handelsstrategier indenfor binære optioner – knock-on effekten, som også kaldes markedets pull-strategi.

Knock-on effekten beror på det faktum, at mens markeder kan være adskilt fra hinanden, er de stadig tæt forbundet. Hvad der sker med ét aktivs pris kan have en stor påvirkning på en anden. Fordi der er visse regler, der gælder for sammenhænge mellem bestemte aktiver størstedelen af tiden, kan knock-on effekten kan bruges med en højere grad af nøjagtighed end nogle andre typer af binære optioner investeringsstrategier.

markedets-pull-handelsstrategiBinære optioner egner sig perfekt til markedets pull-handelsstrategi, fordi der er så mange forskellige typer af aktiver, der kan handles i verden af binære optioner. En Forex-handler, råvarer-handler, indeks-handler eller aktie-handler er begrænset til kun ét marked, men binære optioner-handlere har en langt højere grad af fleksibilitet. Du er velkommen til at lave binære optioner handler på valutapar, råvarepriser, indekser og aktier med samme lethed, så du er i en unik position til at drage fordel af de komplicerede bånd mellem værdierne for forskellige klasser af aktiver.

Når du er fortrolig med, hvordan prisen på ét aktiv er bundet til en anden, vil du være i en god position til at forvente stigning og fald af korrelerede aktiver og placere CALL eller PUT binære option handler tidligt før priserne skifter for at maksimere størrelsen på din udbetaling.

Ligesom du har adgang til en bred vifte af aktivklasser, kan du vælge mellem et stort antal af korrelerede aktiver at fokusere på, når du bruger knock-on effekten som en investeringsstrategi. Den bedste fremgangsmåde er at fokusere på en eller to sæt af korrelerede aktiver og at få en grundig forståelse af, hvorfor de er relaterede, og hvordan deres priser påvirker hinanden. Dette vil sætte dig i den bedste position til at bruge markeds-pull-strategien effektivt i hverdagshandelsscenarier.

Lad os undersøge tre af de mest let-at-forstå korrelerede aktiver:

Guld og den amerikanske dollar

Ved at kigge på aktivdiagrammer, vil du tydeligt se, at priserne på guld og værdien af den amerikanske dollar er omvendt relateret. Når værdien af dollaren stiger, vil prisen på guld falde, og når værdien af dollaren styrtdykker, svæver guldpriserne normalt.

Dette omvendte forhold mellem dollarværdien og guldpriserne opstår, fordi guld er typisk ses som en sikker investering. Når folk frygter finansiel ustabilitet eller fremtidig inflation på grund af dårlige resultater på den del af dollaren, køber de ofte guld. Når du ser, at den amerikanske dollar begynder at falde, kan du klogt lave CALL handler på guld eller omvendt.

Forholdet mellem prisen på guld og værdien af den amerikanske dollar kan udvides for at hjælpe dig med at lave andre smarte handler ved at bruge knock-on effekten. For eksempel er omkring 25 procent af værdien på den schweiziske franc understøttet af guld. Som et resultat, betyder stigende guldpriser typisk en stigning i værdi for den schweiziske franc. Tilsvarende er den australske dollar også styrket af stigende guldpriser, fordi Australien er en af de største importører af guld i verden.

dollarniveauetNår du ser, at dollarniveauet falder, kan du øge din indtjening ved at investere i Call binære optioner handler på at guld, den schweiziske franc og den australske dollar vil stige. På den anden side, når dollarværdien stiger, kunne du lave Put binære optioner handler på guld, den schweiziske franc og den australske dollar.

Oliepriser og USD / CAD Valutaparret

Olie er en af de vigtigste naturressourcer i verden, fordi det er nødvendigt i produktionen og til at flytte produkter rundt i verden. Som et resultat, har oliepriser en enorm indflydelse på den globale økonomi. Et område, hvor virkningerne af oliepriser har historisk set været stærk er på værdien af USD / CAD valutaparret. Canada er en af de største leverandører af olie til verden og USA importerer en stor mængde olie fra Canada. Som et resultat, når oliepriserne stiger, vokser værdien af den canadiske dollar imod den amerikanske dollar. Tilsvarende vil et fald i oliepriserne styrke dollaren mod den canadiske dollar.

Kobber, AUD / USD valutaparret og Shanghai-indekset

Kobber, den australske dollar og Shanghai-indekset er alle positivt korreleret til hinanden. Kina er en af verdens største importører af kobber, da materialet er nødvendig til produktion. Når den kinesiske økonomi er stærk på grund af vækst i produktion, er der behov for mere kobber. Dette forårsager, at kobberpriserne stiger. I mellemtiden, stiger Shanghai-indekset på grund af den kinesiske økonomis styrke. Samtidig stiger værdien af den australske dollar, fordi Australien er den største leverandør af kobber til kinesisk produktion.

At bruge en markeds-Pull-strategi til handel med binære optioner

For at opnå de bedste resultater, når du bruger knock-on effekten eller markeds-pull-strategien til at basere binære handler, husk følgende tips:

  1. Stol kun på sammenhænge, der har et stærkt historisk grundlag. Det er muligt, at en sammenhæng, som du observerer selv er en tilfældighed. Gør dit hjemmearbejde for at finde ud af, hvorfor der kan være en forbindelse mellem de to aktiver, før du bruger en bestemt sammenhæng, som du observerer selv.
  1. Husk, at korrelationer ikke lavet af sten. Der kan være forhold, hvorunder to aktiver, der normalt er indbyrdes forbundne kan bevæge sig uafhængigt af hinanden og trodse reglerne. Du skal forstå de to aktiver dybt, og vide hvornår de har præsteret uden for normen, så du præcist kan forudsige et aktivs bevægelser baseret på et andets.
  1. handelsstrategiNår først du begynder at bruge en markeds-pull-handelsstrategi for binære optioner, vil det være bedst at fokusere på kortsigtede kontrakter snarere end de mere langsigtede optioner.
  1. Accepter det faktum, at en vellykket knock-on effekt handelsstrategi kræver en investering af tid. Hvis du leder efter en hurtig og enkel strategi, vil dette ikke være et godt match med din handelsstil; dog kan den investering af tid, der kræves for at blive velbevandret i de indviklede indbyrdes markeder føre til betydelige fortjenester. Det er derfor, mange folk, der planlægger at handle med binære optioner som en profession, vælger at starte langsomt, mens de lærer om aktiver og gradvist indarbejder markeds-pull-strategi i deres daglige handler.
  1. Husk, at ligesom alle binære optioner handelsstrategier, forsøger knock-on-effekten at minimere tab, ikke forhindre det. Der vil altid være en mulighed for, at markedet overrasker dig, også selvom du bruger år på at studere aktiver. Hvad der kunne have været en sikker satsning med hundredvis af tidligere handler, kan pludselig ende med at blive en taberstrategi på grund af markedernes uforudsigelige karakter. Derfor er det vigtigt at aldrig blive overselvsikker og kæphøj. Hold dig til kardinal reglen om aldrig at investere mere end du har råd til at tabe på en binær option handel, selv når du bliver fortrolig med knock-on-effekten.
  1. Vær ikke bange for at kombinere knock-on-effekten med andre typer binære optioner handelsstrategier. Metoden med at investere kan virke særlig godt med hedging-strategier.