Pivot Points: En problemløsningsstrategi

investere-i-binaere-optionerMens at investere i binære optioner under kontinuerlige tendenser kan være rentabelt, kan du ofte nyde større udbetalinger, når du formår at handle binære optioner, når priserne går ind i en periode med vending. Som et eksempel, hvis prisen på sølv har været faldende og pludselig laver et opsving, er det muligt at drage fordel af det nye skift i pris.

Så hvordan kan du forudse, hvornår prisen sandsynligvis vil vende og gå i den anden retning? Mens investorerne kan anvende mange metoder til at forudsige denne slags vending, er pivot points handelsstrategien en af de mest alment anvendte metoder til at forudsige ændringer i kursudviklingen.

Dette værk vil introducere begrebet pivot points for dig, så du også kan begynde at drage fordel af de oplysninger, de giver, når du handler binære optioner. Guiden vil også give en introduktion om, hvordan man bruger en pivot point strategi, når du handler binære optioner. Læs videre for at lære mere.

Introduktion til hvordan Pivot Points virker

Erfarne investorer vil ofte gøre omtale af kurspunkter, som de mener viser, at en ændring i kursudviklingen snart vil ske. Typisk er disse kurspunkter pivot points (omdrejningspunkter), priser, der indikerer støtte- og modstandsniveauerne af aktivpriser. Investorer kan bruge disse punkter til at hjælpe dem med at komme med mere kvalificerede gæt om den retning, priserne vil bevæge sig i, så de kan lave succesfulde handler.

Kort sagt, et pivot point er et prisniveau, der markerer et potentielt vendepunkt for et aktivs pris. For eksempel, hvis en akties pris tenderer opad og når et pivot point, er der en god chance for, at prisen vil begynde at falde i nærmeste fremtid.

Når aktivpriser bevæger sig ud over deres pivot points, er det en indikation af, at de bryder ud af tidligere mønstre og varmer op til en større opad- eller nedadgående tendens.

Som tidligere nævnt, er pivot points relateret til støtte og modstand. Støtten er den mindste pris, som et aktiv sandsynligvis ikke falder til under, mens modstanden er den maksimale pris, som et aktiv forventes at kunne nå. Støtter og modstande er ikke lavet i sten; markedsbetingelser kan få dem til at bevæge sig over tid.

aktivGenerelt bruger investorer støtte- og modstandsprisen til at forudsige kursudviklingen. Når et aktiv når sin støtte- eller modstandspris, forventes det at vende, og bevæge sig i den modsatte retning. Hvis en ny tendens i prisfastsættelsen skal til at begynde, kan støtte- eller modstandspunktet blive krydset henover. Til sidst, vil nye modstands- og støttepunkter og pivot points dukke op baseret på handelsmønstre.

Fordi pivot points ikke er hårde og hurtige numre, er det vigtigt at huske, at de kun skal bruges som indikatorer. Der er ingen metode til at forudsige kursudviklingen, der vil være korrekt 100 procent af tiden, men pivot points kan gøre det muligt at foretage en mere informeret beslutning om, hvordan man bør investere.

Fire hovedårsager til at Pivot Points er nyttige for folk der handler med binære optioner

Der er fire hovedårsager til, at investorerne bruger pivot points som en strategi for folk der handler med binære optioner:

 • Nemhed

Det er ikke svært at beregne et pivot point, når du kender den rigtige procedure, hvilket gør investeringsstrategien mere praktisk end andre mere komplekse systemer.

 • Fleksibilitet

Pivot points kan beregnes for stort set alle typer af aktiver, hvilket gør dem anvendelige, uanset om du handler med aktier, råvarer, valutapar eller indekser.

 • Nøjagtighed

Pivot points er blevet stolet på af generationer af investorer, fordi de er en af de mest præcise metoder til at forudsige kursudviklingen. Husk dog, at ingen metode til teknisk analyse nogensinde kan være rigtigt 100 procent af tiden.

 • Timing 

Pivot punkter er hvad der er kendt som ledende indikatorer, hvilket betyder, at de går forud for bevægelser i prisen. De giver dig mulighed for at forudsige fremtiden, ikke analysere tidligere resultater. Som et resultat, er de meget gavnlige for det lynhurtige binære options handel.

finansielle oplysninger Sådan konstaterer man, hvor Pivot Pointsne er

Der er en række måder, hvorpå du kan gribe pivot point beregning an, men fempunktsystemet er en af de mest alment anvendte metoder til bestemmelse af, hvor pivot pointsne skal placeres. Normalt stammer data til beregningerne fra de finansielle oplysninger fra den foregående handelsdag; Men kan du også beregne pivot points baseret på ugentlige eller månedlige data. I dette eksempel vil vi bruge den foregående dag. For at beregne pivot pointsne:

 • For at bestemme det 2. støtteniveau, træk svaret opnået i trin 2 fra svaret opnået i trin 3. Træk derefter dit svar fra det svar, du opnåede i trin 1.
 • For at bestemme det første støtteniveau, tager du pivot point-svaret, som du udregnede i trin 1 og ganger det med to. Træk derefter den foregående dags maksimum fra dette tal.
 • Beregn pivot pointet ved at lægge gårsdagens maks sammen med gårsdagens minimum og gårsdagens høje tætte priser. Så deler du dit svar med tre.
 • For at bestemme det første modstandsniveau, tag pivot point-svaret, som du udregnede i trin 1 og gang det med to. Træk derefter den foregående dags minimum fra dette tal.
 • For at bestemme det 2. modstandsniveau, træk svaret opnået i trin 2 fra svaret opnået i trin 3. Læg derefter dit svar til det svar, du fik i trin 1.

Når du har tallene, kan du bruge diagramsoftware til at plotte dem.

At bruge Pivot Points til handel med binære optioner

Så hvordan kan du sætte pivot points til at bruge med binære options handel?

Husk på, at afbrydelser i opadgående og nedadgående tendenser normalt giver dig mulighed for at forudsige prisudviklingen for resten af handelsdagen, især hvis pauserne er ud over et pivot point.

prisenSom et eksempel, lad os sige, at sølv blev handlet i går til en pris over pivot pointet for i dag og prisen på sølv starter over pivot pointet. I de tidlige øjeblikke af handel, falder prisen hurtigt til under det pivot point. Denne bevægelse er sandsynligvis en indikator for et nedadgående marked.

Omvendt, forestil dig, at sølv var midt i en opadgående prisbevægelse i løbet af den foregående handelsdag og startede handelsforsinkelsen under pivot pointet. Efter den første time af handelen, har prisen bevæget sig til over pivot pointet, hvilket indikerer en opadgående tendens.

Områderne mellem det første og andet supportniveau og første og andet modstandsniveau kan også være nyttigt at se på, når du handler binære optioner. Hvis sølv flyttede sig forbi sit første modstandsniveau, men har ikke overgået det andet modstandsniveau, er der en god chance for, at prisen kan bevæge sig nedad forbi pivot pointet for handelsdagen.

Omvendt, hvis sølv var midt i en nedadgående tendens, og prisen faldt til under det første støtteniveau uden at nå det andet støtteniveau, vil du måske snart se prisen stige igen.

Hvor pålidelige er Pivot Points?

Som tidligere nævnt, er pivot points ikke hårde og hurtige prisbestemmelsesregler. Teorien bag pivot points er udviklet baseret på historiske tendenser og observationer af kursudviklingsadfærd; Men det finansielle marked er ikke en videnskab. Der er ingen regler eller love, der styrer det. Hver handelsdag, kan du finde eksempler på aktivpriser bevæger sig forbi deres pivot points uden at starte en ny tendens i pris. Som et resultat, må du aldrig antage, at en beslutning truffet på grundlag af pivot points er 100 procent korrekt.

Samtidig har pivot points forblevet en favorit investeringsstrategi blandt investorerne, fordi de er mere pålidelige end andre binære optioner strategier. De kan være et meget gavnligt værktøj for alle, der handler binære optioner, fordi de er korrekte en stor del af tiden og er relativt lette at beregne.

Som altid, bør du aldrig investere mere i en binære option handel, end du har råd til at tabe, selvom pivot points leverer en stærk indikator for kursudviklingen. Det er altid muligt for markedet at opføre sig på en helt uventet måde. Alligevel er at bruge pivot points en god måde at træffe bedre investeringsbeslutninger og minimere dine tab. En god tommelfingerregel er, at flere omskiftelige aktiver er mindre tilbøjelige til at kunne forudsiges nøjagtigt ved pivot linjer.

At få erfaring med Pivot Points

Mens pivot points kan virke komplicerede, når du begynder at beregne dem og derefter anvender dem til rigtige arbejdshandler, kan det blive meget lettere at forstå dem. Med øvelse, vil du begynde at kunne forudse, hvornår aktiver sandsynligvis følge pivot punkter og hvornår de er tilbøjelige til at bryde ud.

demo kontiDen bedste måde at blive fortrolig med pivot points  er at eksperimentere med dem. Det behøver heller ikke at betyde at risikere penge med investeringer. At tilmelde sig en mægler service, der giver dig adgang til en binære optioner demo-konto kan give dig mulighed for at øve at plotte pivot points og derefter bruge de oplysninger, de giver til at lave handler. Med demo konti, får du realistisk handel-erfaring uden at skulle investere nogen rigtige penge, så du har intet at tabe, mens du lærer.

Pivot Points: En afsluttende resumé

Lad os gennemgå, hvad vi netop har dækket.

 • Hvad er pivot points?

Pivot points er imaginære linjer, der er trukket på et finansielt diagram for at tjene som indikatorer for kursudviklingen. De bruges af mange investorer og er normalt beregnet ud fra oplysninger indsamlet fra den foregående handelsdag.

 • Hvordan beregner man pivot points?

De fleste investorer beregner pivot points med fire stykker information fra den foregående handelsdag: åbningspunktet, lukningspunktet, det højeste punkt og det laveste punkt. Når du har indsamlet disse oplysninger, kan du bruge en simpel ligning til at beregne pivot pointet og derefter de to linjer for modstand og to linjer for støtte til ethvert aktiv. Du kan købe diagramsoftware, der også kan beregne pivot points for dig.

 • Hvorfor bruger investorer pivot points?

Pivot points er praktiske, fordi de ikke behøver at blive genberegnet mange gange om dagen, da de vil forblive de samme fra åbning til lukning af handelen. En pivot point analyse kan også laves på en ugentlig eller månedlig basis, hvilket kan være gavnligt for mere langsigtede handler med binære optioner. At plotte og fortolke pivot points er ligetil og meget enklere for nybegynder-investorer at forstå end andre typer af teknisk analyse.

 • Hvordan bruger binære option handlende pivot points?

Når pivot points er beregnet, kan de blive tilføjet til lysestagediagrammer i den korrekte position. Linjerne kan hjælpe investorer med at forudsige, hvornår prisen på et aktiv forventes at fortsat bevæge sig i samme retning, og hvornår det er sandsynligt, at prisen vil vende. Med disse oplysninger, kan du beslutte, om du skal købe Up eller Down, Touch eller No Touch eller Range binære optioner.