Tendens- og Range strategien

range handelSelvom tendens og range-handel er forskellige typer af handelsstrategier, anbefales det, at du lærer om dem sammen. Dette skyldes ofte, at du skal afgøre, om det er bedst at bruge en tendens binære optioner handelsstrategi eller en range binære optioner handel strategi baseret på markedsvilkår. Dybest set, bliver tendensstrategien brugt, når et aktivs pris bevæger sig i én retning støt, mens der bruges range-strategi, når der ikke er nogen klar retning af bevægelse og prisen bare svinger tilsyneladende tilfældigt.

Investorer er afhængige af en række forskellige metoder for at afgøre, om markedet er tenderende eller blot ranging. En af de mest populære måder at gøre dette på er gennem anvendelsen af en teknisk indikator kaldet Bollinger båndet. Disse linjer er trukket langs toppen, bunden og midten af aktivets diagram. Når du ser, at prisen bevæger sig skråt opad gennem linjerne, kigger du på en opadgående tendens. Omvendt, hvis aktivprisen bevæger sig nedad gennem linjerne, er det et tegn på en nedadgående tendens.

Tyve periode simple bevægende gennemsnit kan også hjælpe dig med at spotte tendenser. Hvis du ser et diagram, der bevæger sig over simpelt bevægeligt gennemsnit 20, ser du en opadgående tendens. Tal under det indikerer en nedadgående tendens.

Under opadgående tendenser, er det bedste tidspunkt at lave en binær optioner handel i starten af tendensen, når prisen første bryder ud opad eller vender fra en ned-bevægelse til en opadgående én. Det modsatte er tilfældet under nedadgående tendenser; du ønsker at være klar til at handle, så snart prisen begynder at falde for at få den højest mulige udbetaling. De 20 SMA og Bollinger båndene kan hjælpe dig med at forudsige prisudviklingen, så du er i stand til at investere hurtigere og  tjene mere på tendenser.

vendinger-i-prisenNår du handler med en tendens binære optioner handelsstrategi, vil udløbshorisonten skulle være kort. I de fleste tilfælde er tendenser kortlivede. Det er muligt for en tendens kun at vare en time eller lignende i løbet af dagen og for et aktivs pris at tendere i forskellige retninger i løbet af dagen. Med korte binære optioner handler, kan du drage fordel af de vendinger i prisen, der opstår fra åbningen af handelsdagen til dens slutning.

Trending strategi virker, når du kan se klar stigning og fald i prisbevægelse. Ved andre lejligheder, når en aktivpris lader til at bevæge sig temmelig stabilt i en vandret linje, ser du på et ranging marked, som kræver en anden tilgang til handel.

Under ranging perioder, er der et andet sæt indikatorer, der er gavnlige for at investere. En af de mest kraftfulde værktøjer er stokastiske oscillatorer. Disse indikatorer er ikke bundet til prisen på et aktiv eller dets handelsvolumen. I stedet måles fremdriften af et aktiv ved at undersøge, hvordan det har svinget fra sin støtte- til modstandspris og tilbage igen over tid. Når du ser en ændring i momentum, vil du sandsynligvis se prisændring hurtigt efter, hvilket giver dig mulighed for at placere en binær option handel i den rigtige retning for at få en rentabel udbetaling.

Generelt er ranging markeder ufordelagtige for de fleste former for investering, som når du rent faktisk køber eller sælger et aktiv, er det ikke muligt at tjene penge, når priserne er stagnerende; dog, for binære optioner handlende, der bruger de rigtige tekniske indikatorer, kan et ranging marked give et passende klima for indbringende handel.