Tendens spotting strategi

at-spotte-tendenserMed undtagelse af grænse- og no-touch-handler, afhænger binære optioner handel typisk af bevægelser i prisen på aktiver. Om du tjener eller taber penge vil afhænge af din evne til at spotte tendenser og foretage kloge investeringsbeslutninger. Der vil være tidspunkter, hvor markeder spænder alt for meget for at du kan observere tendenser i kursudviklingen; dog kan den erfarne, dygtige investor ofte spotte tendenser. Nøglen er at vide præcis, hvad man skal kigge efter, og hvordan man skaber den rette handelsstrategi. Denne guide vil introducere dig til nogle teknikker for at spotte trends og diskutere forskellige binære optioner handelsmetoder, der kan være til gavn for dig og potentielt øge succesraten for dine binære optioner handler.

At identificere udbrud

Forud for starten på en trend, spænder aktivernes priser, hvilket betyder, at de er svingende uden noget mærkbart mønster indenfor usynlige barrierer af støtte og modstand. Dette område, hvor priserne har tendens til at falde på enhver given dag er kendt som kanalen. En kanal kan være helt flad, eller den kan have en vis opadgående eller nedadgående bevægelse. Udbrud sker, når prisen på et aktiv bevæger sig uden for sin almindelige kanal og kan signalere en tendens.

At være på vagt over for Fake outs

Fake outs er en betegnelse for en prisbevægelse, som først lader til at være et udbrud, men faktisk er ikke et. Fake outs er hurtige bevægelser af prisen over eller under den sædvanlige priskanal. Du tror måske først, at disse bevægelser er udbrud; de er imidlertid faktisk bare høje eller lave udsving i pris. Inden for en meget kort periode, flytter prisen sig tilbage i kanalen og forbliver der. På et lysestagediagram, kan du se fake outs som stearinlys med lange top- eller bundvæger men søjler, der forbliver inden for den sædvanlige kanal.

typer-aktiverDet kan tage tid at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at kunne skelne mellem en fake out og et rigtigt udbrud. Hurtig forskning i aktivet kan nogle gange hjælpe dig med at afgøre, om prisen på et aktiv virkelig vil tenderer i en ny retning, eller om prisbevægelsen er en anomali. Det er mest sandsynligt, at du støder på fake outs når markedsforholdene er urolige.

Udnyt vendinger

At vide hvad en vending er, er vigtigt for enhver binær option investor. Du har måske ikke hørt udtrykket før, men hvis du nogensinde har set på et aktivdiagram, er du sikker på at have set dem. En vending er et meget lille dyk eller højdepunkt i prisen på et aktiv, der er i strid med den almindelige tendens eller et meget kort omslag i kursudviklingen på et aktiv. Prisen bevæger sig i den modsatte retning i en kort periode og korrigeres derefter og fortsætter på sin tidligere tendens. De kan forekomme på ethvert tidspunkt under en tendens og nogle gange lige før tendenser.

Vendinger kan bruges til din fordel, når du er involveret i handel med binære optioner. Investorer venter ofte, indtil de ser en vending med en stærk korrektion, før de investerer i en binære option handel, da vendinger kan bevise, at en trend er på vej, og at kursudviklingen forventes at fortsætte i samme retning.

Som et eksempel på, hvordan en vending kan påvirke en binære option handel, lad os sige, at du tænker på en binære optioner handel med Google aktier, fordi du har modtaget et signal, der indikerer, at prisen ville bryde ud og tendere opad. Hvis du straks laver din handel for en Up position, risikerer du, at en vending pludselig kommer og du mister din investering. Der er også en mulighed for, at signalet er forkert, og prisbevægelsen bare er en fake out, der vil ende i en mislykket handel.

At vente til den første vending i Googles aktiekurs indtræffer vil give dig mulighed for at vide med sikkerhed, at du kigger på et udbrud og ikke en fake out. Derudover, for at mindske risikoen for, at modbevægelse forekommer.

Vigtigheden af Handelsmetoder

handelsmetodeFor at identificere et potentielt udbrud, skal du have en konkret handelsmetode på plads. En handelsmetode er den måde, du undersøger aktuelle begivenheder, prismønstre eller indikatorer for at hjælpe dig med at identificere tendenser og investere i overensstemmelse hermed. Uden en handelsmetode, gætter du sådan set bare om, hvordan prisen på et aktiv vil bevæge sig over tid, så selvom du kun investerer for sjov og ikke for at leve af det, er det vigtigt at vælge en. Her er de tre mest almindelige binære optioner handelsmetoder:

  1. Grundlæggende analyse. Med grundlæggende analyse, afhænger du af pressemeddelelser og finansielle nyheder for at lave forudsigelser om tendenser. Succes med denne handelsmetode kræver et solidt fundament i økonomi og en stærk baggrund i den type aktiv, du handler med, så grundlæggende analyse foretrækkes som regel af mere erfarne investorer.
  1. Teknisk Analyse. Med teknisk analyse, plotter du forskellige indikatorer ind på finansielle diagrammer og bruger derefter plot punkterne til at identificere potentielle udbrud.
  1. Prishandling. Med prishandling, bruger du oplysninger om kursudviklingen på aktiver til at identificere udbrud og spotte tendenser. Den enkleste måde at gøre dette på er ved hjælp af lysestagediagrammer.

At identificere støtte og modstand

Med enhver af de tre handelsmetoder, er det afgørende for at spotte udbrud at kunne markere støtte og modstand på et finansielt diagram. Støtte- og modstandsniveauerne gør det muligt at forudse, hvor pristøven kan forekomme i fremtiden, og at vide, hvor det sker i nutiden. Modstanden og støtten er kendt som pivot niveauerne, og de er meget nyttige for at bestemme, hvilke udløbstider man bør vælge, når man laver binære optioner handler.

Støtteniveauet for en pris er den laveste pris, et aktiv typisk falder til, mens modstandsniveauet er den højeste pris, et aktiv typisk stiger til. Hvis værdien af et aktiv falder under støtteniveauet, bliver det niveau typisk et nyt modstandsniveau. Når værdien af et aktiv stiger til over modstandsniveauet, bliver pivot-niveauet normalt et støtteniveau.

Selv om det er muligt at plotte modstands- og støtteniveauer på egen hånd, er det meget nemmere at bruge et diagramsoftwareprogram til at gøre arbejdet. Et program som Meta Trader 4 kan bruges til nemt at markere pivot niveauer. Alt, du skal gøre, er at lave en vandret linje på steder, hvor du kan se pristøven. Normalt kan du se tilbage og se en tendens om at prisen tøver på disse niveauer andre tidspunkter i fortiden.

tendenslinjerAt lave tendenslinjer

Når du mestrer evnen til at lægge modstands- og støtteniveauer sammen med dine finansielle diagrammer, bliver det muligt at plotte dine egne tendenslinjer. En tendenslinje tegnes på et diagram enten diagonalt opad eller nedad eller vandret. En sidelæns tendens repræsenterer en kanal. Priser, der løbende bevæger sig op eller ned i en kanal, er kendt som ranging priser. Når en ranging pris bevæger sig uden for sin kanal, bryder den ud, og kan begynde at tendere opad eller nedad.

Når en opadgående tendens finder sted, vil du tegne en diagonal linje, der bevæger sig langs bunden af stearinlys, mens nedadgående tendenser trækkes diagonalt langs toppen af stearinlys. Så kan linjer tilføjes langs toppen af opadgående tendenser og bunden af opadgående tendenser for at lave kanaler. Når kanalerne er klart bestemte, bliver det lettere at få øje på udbrud.

Når du er i stand til let at bestemme udbrud på diagrammer, bliver det meget lettere at komme ind på lukrative binære optioner handelsmuligheder. Når priserne bryder uden for deres kanaler i opad- og nedadgående tendenser, har du også mulighed for at træffe kloge binære optioner handler, da disse bevægelser ofte indikerer en vending.

Som tidligere omtalt, er det altid vigtigt at huske vendinger, når du bruger plotpunkter til at spotte udbrud. At forveksle en vending med et omslag i pris kan føre til mislykkede binære optioner handler. Desværre, kræver det øvelse og erfaring at blive god til at skelne mellem vendinger og omslag, men jo du øver dig og investerer, des mere kvalificeret bliver du.

At genkende markedsforhold

investorerFor både rekreative og seriøse investorer, er det yderst gavnligt at være i stand til at identificere markedsvilkårene. Ligesom vejret skifter med forskellige mønstre, har markeder også en tendens til at svinge efter bestemte mønstre. Ved lejlighed bliver markeder meget glatte og lette at forudsige. Andre gange, bliver de mere turbulente og uregelmæssige. At vide, hvordan de nuværende markedsforhold er, vil hjælpe dig med at afgøre, hvorvidt det er et klogt tidspunkt at investere på eller ej. Veludviklede handelsmetoder kan hjælpe med at identificere markedsforhold, men for de bedste resultater, er det vigtigt at være i stand til at forstå, identificere og fortolke den nuværende situation på markedet i forbindelse med aktivet, som du er interesseret i at handle med binære optioner. Der er tre hovedtyper af markeder, som du bør kende til:

  1. Ranging Markeder

Et ranging marked er et, hvor priserne ikke svinger ret meget overhovedet. På et ranging marked, kan priserne på aktiver bevæge sig op eller ned, men de gør det inden for en kanal med foruddefinerede støtte- og modstandsmarkeder. I nogle tilfælde kan niveauerne være anbragt langt fra hinanden for mere dramatiske bevægelser i pris eller tættere sammen for mindre udsving i pris. Det vigtige er, at modstands- og støtteniveauer ikke bliver overtrådt. En pris kan bevæge sig i hele den periode, den overvåges, men det er ikke at gå ud over niveauerne. Ranging markeder er normen eller standarden i dagens økonomi.

For investorer, gør ranging markeder det vanskeligt at opnå en fortjeneste, men med binære optioner handel, er det stadig muligt at tjene et godt afkast, selv i et ranging marked. Tricket er at vælge en mægler, der tilbyder binære optioner handel typer, der er gavnlige for ranging markedsforhold.

En type af binære optioner handel, der er ideel for ranging markeder er grænse- eller range-handel. Med denne type handel, forudsiger du, hvorvidt prisen på et aktiv vil bevæge sig uden for visse grænser eller ej. Fordi der som regel er klare støtte- og modstandspunkter under ranging markedsforhold, kan du komme med et kvalificeret gæt på, hvorvidt prisen vil bryde ud af den udpegede område eller ej. Du kan faktisk tjene penge med flade aktivpriser med denne type af binær option handel.

prisens-nuvaerende-vaerdiEn anden type af binære optioner handel at overveje på et ranging marked er en no-touch-handel. Med en no-touch binære optioner handel, investere du baseret på den antagelse, at prisen på et aktiv ikke vil nå en vis værdi. Så længe prisen aldrig når denne værdi fra det tidspunkt, hvorpå du laver din investering til udløbstidspunktet, er handlen vellykket, og du får den lovede udbetaling. Med et ranging marked, er det lettere at bestemme sandsynligheden for, at et aktiv ikke vil røre en bestemt pris. For at få den bedste udbetaling, skal du angive en no touch-pris, der er tæt på prisens nuværende værdi. Det er her, det er en fordel at have en stærk forståelse af støtte- og modstandslinjer, så du har en god idé om, hvor du skal placere prispunktet.

  1. Tenderende Markeder

På et tenderende marked, bevæger priserne på aktiver sig i en indlysende retning, enten opad eller nedad. I løbet af en handelsperiode, kan du spotte omslag og plateauer, men samlet, vil prisen tydeligt gå op eller ned. Tenderende markeder er rentable for mange forskellige typer af investering. Med binære optioner handler, er klart tenderende markeder ideelle til Up / Down typen af handler, da du kan være sikker på, at prisen sandsynligvis vil fortsætte med at bevæge sig i retning af tendensen. Selvfølgelig er det altid muligt for et plateau at forekomme eller for en vending til at opstå, men der er generelt en mindre risiko, når man laver Up / Down binære optioner handler i på tenderende markeder. De største udbetalinger kommer tidligt i tendensen, hvilket er grunden til, at det er vigtigt at være i stand til at identificere udbrud og investere på det rigtige tidspunkt.

  1. Omskiftelige Markeder

Et omskifteligt marked ligner et ranging marked, men det er ikke det samme. Med et omskifteligt marked, bevæger prisen sig ikke i en bestemt opad- eller nedadgående tendens; Men prisbevægelser er ekstreme. På et omskifteligt marked, vil du se spikes, whipsaws og andre tilfældige markeringer i stedet for, at priserne svinger inden for klart definerede kanaler.

Finansielle diagrammer med søjler kan gøre det lettere at se omskiftelige markeder. Da de fleste mæglere ikke tilbyder disse diagrammer, er det klogt at investere i en diagramsoftware, der vil gøre det muligt for dig at se finansielle oplysninger på forskellige måder.

Lysestagediagrammer er især nyttige til at se omskiftelige markedsforhold. I perioder med omskiftelig kursudvikling, vil stearinlys normalt have meget lange væger med kortere kroppe. Størrelsen på vægerne viser dig, at priserne har været kraftigt stigende eller styrtdykkende for at teste markedet, men slutter stadig inden for deres sædvanlige interval.

prisens-nuvaerende-vaerdiDesværre, er det normalt ikke klogt at investere i binære optioner handel på omskiftelige markeder. Ved sagens natur, er omskiftelige markeder uforudsigelige. Hvis du investerer i en up eller down binære optioner handel, kan prisen ende med at bevæge sig i en retning, du aldrig havde forventet, og omskifteligheden i kursudviklingen betyder, at touch / no-touch og grænsehandler er for risikable. Når prisen ikke konsekvent bevæger sig i én retning eller forbliver inden for foruddefinerede kanaler, det er bare alt for svært at vælge den rigtige måde at gribe en binær option handel an.

Hvis du ikke ønsker at vente til et omskifteligt marked løser sig selv, kan du overveje at se på et andet aktiv. Det kan være, at alle markeder er omskiftelige på grund af usikkerhed om de økonomiske forhold eller en verdensbegivenhed; dog vil du i nogle tilfælde opdage, at et andet marked enten er ranging eller tenderer opad eller nedad. Selvfølgelig, hvis du ikke ved nok om markedet til at træffe en klog investeringsbeslutning, vil den bedste fremgangsmåde være at vente til det omskiftelige marked enten falder til ro og blive ranging marked eller begynder at tendere.

Nøglen til succes

Der er virkelig kun én måde at blive god til at genkende markedsforhold og spotte tendenser – og det er at øve sig. Du skal ikke bekymre dig om risikoen for at tabe penge, mens du får erfaring. I dag tilbyder de fleste mæglere demo konti, der gør det muligt for dig at afprøve forskellige binære optioner handel metoder og strategier uden at investere en krone. Når du føler dig klar til at handle med rigtige penge, kan du starte med meget små handler, såsom €5 eller €10 investeringer, indtil du føler dig sikker i din evne til at forudsige markedsadfærd.