10 tips til at vælge binære options mægler

Binær optionshandel åbner døren til spændende investeringsmuligheder, men for virkelig at nyde oplevelsen og fordelene ved binær optionshandel, skal du vælge den rigtige binære optionsmægler. Med hundredevis af tjenester på markedet, der hver især lover at være den bedste binære optionsmægler, kan det være overvældende at forsøge at vælge en at investere hos. Det er dog umagen værd at undersøge dine muligheder grundigt og tage en kvalificeret beslutning, når det gælder valget af mægler. Hvis du gør dette, kan det hjælpe dig med at sikre, at du baner vejen for success og gør dig i stand til at få den bedst mulige profit.

Mens der er mange ting at tage i betragtning, når man vælger en binær optionsmægler, kan en sammenligning af mæglertjenester baseret på de følgende kriterier hjælpe dig med at begynde at afgøre hvilken mægler er mest tilbøjelig til at være det bedste valg for dig. Sørg for at sammenligne:

  1. Inbetalingsbonusser  Tilbyder den binære optionsmægler en bonus, når du foretager din indledende indbetaling? I så tilfælde, hvor stor er bonussen, og hvad er kravene for at få den udbetalt? Er der bonusser for at indbetale igen?
  1. Udbetalinger Hvilken type udbetalingsmuligheder leverer mægleren? Har du mulighed for at forlade en binær option tidligt for lavere udbetaling, hvis man vinder, eller for at beholde mere af investering, hvis man taber? Tilbyder mægleren nogen type rabat på tab, såsom at tilbagebetale 5 eller 10 procent af din oprindelige investering, hvis din handel ikke lykkes? Hvad er den gennemsnitlige udbetalingssats? De bedste mæglere vil levere et sted mellem 75 til 91 procent udbetaling på vellykkede binære optionshandler.
  1. Ind- og udbetalingsmuligheder Hvordan kan du indbetale penge til din investeringskonto? Hvilke metoder kan du bruge til at få penge udbetalt? Er der nogen begrænsninger for, hvor ofte du kan få penge udbetalt? Hvor lang tid tager det for en anmodning om udbetaling at blive fuldført?
  1. typer-af-binaere-optionerTyper af binære optioner Hvilke typer aktiver kan du bruge til at handle binære optioner gennem mægleren? Aktier? Indekser? FOREX? Råvarer? Hvilke specifikke slags binære optioner tilbyder de? Bare høj/lav? Eller tilbyder de også touch og no-touch, interval og andre typer? Hvilke udløbstider vil du have adgang til? Vil de handelsmuligheder for binære optioner, der tilbydes af mægleren, give dig mulighed for at foretage de handelstyper, du håber at kunne foretage? Det er altid bedst at vælge en mægler, der tilbyder et stort udvalg af optioner, selv hvis du tror, du hovedsaligt vil foretage en enkelt type binær optionshandel. Markedsforhold kan kræve, at du skifter dit fokus til en anden type optioner i fremtiden.
  1. Minimumsindbetalinger og investeringer Hvor meget vil du få brug for, hvis du vil åbne en investeringskonto? Har du brug for at beholde en vis saldo for at holde kontoen åben eller undgå gebyrer? Hvad er den mindste investering, du kan gøre med hver binær optionshandel?
  1. Handelsværktøjer Vil du få adgang til nogen værktøjer fra mægleren, såsom finansielle nyheder, handelssignaler for binære optioner eller automatisk handel? Leveres disse gratis? Hvis ikke, hvad koster de så? Er der værktøjer, du søger efter, som mægleren ikke leverer?
  1. Demokonto Vil mægleren give dig en demokonto, som du kan bruge til at afprøve dine handelssystemer og strategier for binære optioner? I så fald, hvor meget koster demokontoen så? Hvis du er begynder, anbefaler vi dig på det kraftigste at vælge en mægler, der leverer en demokonto mod lidt eller ingen betaling.
  1. Kundeservice Hvilken type hjælp stiller de til rådighed for dig? Kan du få fat i en virkelig person over telefonen eller online chat på du tidspunkter, hvor du vil være tilbøjelig til at handle? Tilbydes der kundeservice internt, eller er det udliciteret til et andet land?
  1. Enkelthed Er mæglersystemet nemt at bruge? Hvordan kan du få adgang til det? Kun på din computer? Eller findes der en app, du kan bruge til at tilgå systemet på din smartphone eller tablet?
  1. Sprog Findes brugerfladen på dit modersmål? Understøtter platformen andre sprog, der kan gøre international handel lettere?

sprogNår du sammenligner dine muligheder for binære optionsmæglere, vil du måske vælge at give en af de ovenstående 10 mere vægt end andre. Husk, at binær optionshandel er individuel. Det, der kan være vigtigt for en anden investor, er måske ikke så vigtigt for dig. Vælg altid en mægler der har dine mål og behov for øje for at få de bedst mulige resultater.