Administration af pengebeholdning

styring-af-pengebeholdning

Når du handler med binære optioner, skal du altid huske, at der er betydelig risiko forbundet med denne type investering. Når man foretager en handel, betyder det stort set, at man vædder på, at et aktiv vil have en vis pris inden for et bestemt stykke tid. Hvis du vinder væddemålet, for du din investering tilbage sammen med en forudbestemt udbetaling, men hvis du taber, mister du hele din investering.

Mens man kan se ligheder mellem binær optionshandel og hazardspil, kan en viden om markedet og erfaring med handel øge dine chancer for at vinde, hvilket gør investering mere involveret end bare at trykke på knappen på en enarmet tyveknægt. Du kan tage skridt til at reducere den risiko, du udsætter dig selv for, ved at administrere din pengebeholdning omhyggeligt.

Om at beslutte, hvor meget du vil investere

Et af de spørgsmål, der stilles oftest af begyndere er “Hvor meget skal jeg handle med, med en binær option?” Der er virkelig ingen bestemt regel. Dog anbefaler de fleste eksperter, at man ikke investerer mere end 1 til 2,5 procent af sin samlede pengebeholdning på en enkelt binær optionshandel. Hvis du er meget sikker på dit valg, kan du investere 2 til 2,5 procent, eller hold sig til 1 til 1,5 procent, hvis du ikke er så sikker.

Mens det kan være fristende rigtigt at gå til den og investere store summer, kan det være skæbnesvangert, især hvis du er ny til binær optionshandel. Fordi du risikerer at miste hele din investering md hver enkel handel, er det bedre at gøre dit hjemmearbejde grundigt og derefter placere flere små vindende handler. Denne metode vil styre det niveau af risiko, du er du kan tolerere og give dig mulighed for at opbygge din velstand med tiden.

Begrænsning af risiko efter en handel

risiko-efter-en-handelMed mange mæglere har du mulighed for at styre risikoen selv efter, du har investeret. Ved at holde øje med, hvordan et aktiv klarer sig, kan du for en fornemmelse for, om du sandsynligvis vil få held med det og vinde handlen. Det kan tage tid at udvikle gode instinkter om, hvornår man skal investere, og hvornår man skal lukke tidligt. En måde, hvorved du kan få erfaring og skærpe dine investeringsinstinkter er ved at bruge demokonti. En demokonto giver dig evnen til at øve dig i binær optionshandel uden at investere penge. På denne måde har du ikke noget at tabe, mens du lærer og udvikler strategier.

Hvis du vælger en mægler, der giver dig mulighed for tidlig lukning, kan du vælge at lukke før udløbstiden eller før det tidspunkt, handlen normalt ville lukke. I tilfælde af, at du er ved at vinde på lukketidspunktet, vil du få penge udbetalt. Men det vil være mindre end det fulde beløb, du var blevet lovet. Ved lejligheder, hvor du er ved at tabe, kan du lukke tidligt og beholde en del af din oprindelige investering.

Det er vigtigt at forstå, at mens du ikke betaler kommission, når du handler med binære optioner, betaler du stadig for dine handler gennem en prisforskel. Som resultat af dette betyder et tab af en binær optionshandel, at du mister din oprindelige investering, ikke at det bare går lige op. Hvis du vinder en handel, skal du stadig betale prisforskellen. Hvis du for eksempel investerer €100 og placerer en vellykket optionshandel med 70 procent udbetaling, betaler du stadig 30 procent i prisforskel.

investereMens dette koncept måske kan være list compliceret i begyndelsen, skal du hiske, at for at tjene penge på binær optionshandel skal du have evnen til at vinde gentagne gange og minimere tab så meget som muligt. Med andre ord er forsigtig handel afgørende for succes. Dette kan være skuffende for nye investorer, der bliver tillokket af det hurtige tempo, spændingen, og den nervepirrende risiko forbundet med binær optionshandel. Men hvis du håber at bruge binære optioner som en vindende investeringsstrategi for at opbygge en formue eller som profession, inkluderer en konservativ tilgang til binær handel, at du administrerer din pengebeholdning omhyggeligt, da dette virkelig er den eneste måde, du vil nå dine mål på. Benyt dig af demokonti og gå langsomt til værks, til du har mestret de grundlæggende koncepter og har udviklet gode instinkter og en fornuftig investeringsstrategi.