Forskellige typer binære handelsmetoder

binaere-handelsmetoderNår du kommer ind i den binære optionshandels verden, er det vigtigt at finde en handelsmetode, der virker for dig. Mange begyndere begår den fejl at hoppe i med begge ben uden at have en fastlagt plan for deres binære optionshandel, hvilket ender med at koste dem en hel del af deres pengebeholdning. Det virker måske ikke særligt spændende at lægge strategi, men det er absolut afgørende for at få succes med binær optionshandel, især hvis du håber at leve af det eller bruge det som grundpille for din langsigtede investeringsstrategi.

De grundlæggende metoder for binær handel

En handelsmetode for binære optioner er simpelthen de trin du tager, før du foretager en handel. Det omfatter alt lige fra at bruge ressourcer til at få indsigt om aktiver til at foretage selve handlen. Investering i binære optioner uden at have en metode er ikke meget bedre end at gætte. Du har 50% chance for at få ret og få en udbetaling. Siden det vil koste dig hele din oprindelige investering at få uret, er det meget klogere at have en metode på plads, der vil give dig mulighed for at handle smartere, øge antallet af vellykkede handler og reducere antallet af mislykkede handler.

Her er nogle af de vigtigste typer binære handelsmetoder:

1. Fundamental Analyse

Med denne type binær handelsmetode, bruger du en baggrund i økonomi til at hjælpe dig med at tage beslutninger med hensyn til handel. Denne type binære handelsmetoder beror på større nyhedshistorier og finansielle rapporter om handel som primære ressourcer for at lære om handlerne. Normalt er denne tilgang den bedste for investorer, der har en gennemgribende forståelse af en specifik finansiel niche, såsom en vis råvare eller en vis aktieklasse. Uden en solid baggrundsviden at trække på, er det vanskeligt at få succes med fundamental analyse. Hvis du allerede har meget erfaring med aktiehandel, FOREX eller andre markeder, kan du starte med fundamental analyse. Ellers er det bedst at bruge en anden binær handelsmetode og fokusere på en bestemt aktivtype, mens du forøger din viden og selv bliver ekspert.

2. Teknisk analyseteknisk-analyse

Teknisk analyse involverer brugen af tekniske indikatorer på finansielle diagrammer. Der er mange forskellige indikatorer, der kan bruges, som spænder fra meget enkle til meget komplicerede systemer. Et eksempel er Fibonacci linjer, som kan hjælpe dig med at identificere modstandspunkter i prisen. Teknisk analyse kan være en god strategi for nye investorer, hvis de tager sig tid til at blive grundigt fortrolige med de tekniske indikatorer, der bruges.

3. Prismønster analyse

Ligesom teknisk analyse giver prismønster analyse dig mulighed for at tage beslutninger om binær optionshandel uden at have en omfattende baggrund i økonomi. Dybest set involverer prismønsteranalyse, at man studerer priserne på aktiver og identificerer mønstre, der kan hjælpe dig med at forudsige fremtidige prisbevægelser. Visse mennesker kombinerer prismønsteranalyse med teknisk analyse, når de handler med binære optioner. Et af de nemmeste værktøjer at bruge til prismønsteranalyse er candlestick diagrammet.

4. Signaltjenester

En signaltjeneste giver tips til investering i binære optioner. Signaltjenester disseminerer normalt signalerne via mail eller SMS, og de kan fortælle dig, hvornår du bør placere et call eller et put eller vælge touch eller no-touch optioner på visse typer aktiver. Kvaliteten af de oplyser, der leveres af signaltjenesterne kan variere meget, så det er en god ide at gøre dit hjemmearbejde og finde ud af, hvad en bestemt tjenestes resultater er, før du stoler på deres oplysninger til at handle.

Hvorfor bruge en metode til binær optionshandel?

Ved at bruge en af disse metoder for binær optionshandel eller kombinere to af dem eller dem alle tre, vil du have meget bedre chancer for, at dine handler konsekvent lykkes. I og for sig ligner binær optionshandel hasardspil, men ved at bringe kompetence ind i billedet er det muligt at reducere din risiko og øge dine chancer for at vinde. Du kan stort set betragte metoder for binær optionshandel som en måde, hvorpå man kan gøre binære handelsmetoder lidt mindre lig de tilfældige chancer, man får med en enarmet tyveknægt og mere lig et spil, der kræver viden, som poker.

metode-til-binaer-optionshandelMens det hele i sidste ende afhænger af, hvordan kortene tilfældigvis er blandet eller af markedets ofte uforudsigelige bevægelser, kan metoder for binær optionshandel give dig værktøjerne til at vide, hvordan du skal spille de kort, du har på hånden.