Binære optioner på mobil

Binær Optionshandel På MobilI den binære optionshandels verden er hastighed afgørende for succes. Fordi så mange handler finder sted over meget korte perioder, er det afgørende, at investorer kan købe og sælge meget hurtigt. Mæglere forstår dette og er altid på udkig efter måder at gøre handelsprocessen hurtigere på, så investorer kan handle når som helst og hvor som helst, de vil. Dette har ført til fremkomsten af binær optionshandel på mobile enheder via specialdesignede apper for smartphones og tabletter.

Om mobil handel af binære optioner

Apper til binær optionshandel leverer som regel det samme udvalg af tjenester, som investorer er vant til at finde med almindelig handelssoftware og web platforme. Med de fleste mæglere er de fleste, om ikke alle, markeder og oversigter over udløbstider lige ved hånden via appen. Handlende vil gøre alt for at sikre, at handelsapper er meget nemme at bruge på mobile enheder. Faktisk er der nogle, der er gået så vidt som at opstille berøringsfunktioner, så investorer kan foretage en handel med en enkelt berøring af skærmen. Med apperne er det muligt at handle fra hvilket som helst sted i verden, når markederne er åbne.

Næsten alle de største binære optionsmæglere tilbyder handelsapper gennem:

– Google Play butikken for Android tabletter og smartphones

– iTunes App butikken for iPad tabletter og iPhone smartphones

– Mæglerens websted for enheder af enhver type

Normalt tilbydes apperne gratis. Kvaliteten af apperne kan variere. Visse mæglere har investeret storstilet i deres apper og har avancerede funktioner, mens andre er mere grundlæggende og mere begrænsede.

Begrænsninger ved binære handelsapper

binære handel optionSelv om de har mange fordele, er de fleste apper for binær optionshandel mangelfulde i en vigtig funktion—muligheden for at administrere en investeringskonto online. De fleste handelsapper er gearet til handel, så investorerne kan ikke fuldt ud administrere deres investeringskonti via deres smartphones og tabletter. Normalt gøres dette for at holde størrelsen af appen til et minimum, så den kan indlæses hurtigt på den mobile enhed og ikke vil hugge det meste af telefonens hukommelse.

Almindelige funktioner på de bedste mobile apper for binær optionshandel

Alle apper for binær optionshandel vil give dig muligheden for at handle med binære optioner, men nogle af dem har funktioner ud over grundlæggende handel for at levere ekstra værdi.

Nogle ekstra funktioner omfatter:

  • Nyheder fra finansverdenen Visse apper vil have en skærm, der leverer de seneste nyheder fra finansverdenen eller de vil have en nyhedsticker direkte på forsiden for at give indsigt i, hvilke handler, man bør gøre.
  • Diagrammer Handelsapper af høj kvalitet giver ofte adgang til diagrammer i realtid hvor man kan holde øje med hvordan aktiverne klarer sig. Antallet og typen af diagrammer kan variere fra den ene app til den anden, så det er en god ide at gøre dit hjemmearbejde og finde ud af, om de diagrammer, du henviser mest til, er tilgængelige med en bestemt app.