Binære optioner signaler

binaere-optionssignalerEt binært optionssignal er en meddelelse, der giver potentielle investorer indsigt i en handel. Meddelelsernes specifikke indhold varierer fra den ene udbyder til den anden, men det grundlæggende formål med et binært optionssignal er at hjælpe med at øge succesen af binære handler. Som regel leveres binære optionssignaler for et gebyr, og der er flere forskellige måder, investorer kan betale for dem.

Vigtigste typer binære signaler

Der er flere binære optionssignaler investorer kan modtage, herunder:

  • Gratis signaltjenester. En gratis signaltjeneste opkræver ikke gebyr for at levere binære signaler, men tjenesten inddrager som regel omkostningerne på en eller anden måde. Dette kan være en form for reklame for en mægler, i det den kun leverer oplysninger i overensstemmelse med mæglerens tjenester, eller også kan det omfatte annoncer fra flere mæglere. Kvaliteten af oplysningerne er måske ikke så pålidelige eller så fuldstændige som resultatet.
  • Tjenester med en enkelt kilde. Binære signaler fra en enkelt kilde bliver som regel betalt med en eller anden form for abonnement. Oplysningerne kommer fra et bestemt system eller fra en enkelt rådgiver.
  • Tjenester med flere kilder. Et binært signal med flere kilder samler oplysninger fra flere kilder, hvilket giver investorerne mulighed for at se tendenser og mønstre. Disse typer er ofte de dyreste.

Find den bedste signaltjeneste for binære optioner

successrateFør du køber et abonnement til en binær signaltjeneste, er det vigtigt, at du tager dig tid til en grundig sammenligning af:

  • Succesgrad. Binære signaltjenester bør levere en procentsats, der viser, hvor ofte signalerne er korrekte og resulterer i vellykkede handler. Tjenester med bedre succes er bedre valg en dem med lavere satser.
  • Mængde og hyppighed. Hvor mange signaler modtager du for abonnement prisen og hvor ofte vil du modtage signaler? Som regel vil tjenester med hyppige signaler i store mængder opkræve højere gebyrer.
  • Oplysningernes kvalitet. Hvad er det lige akkurat, du vil modtage med hvert signal? Er det bare grundlæggende baggrundsinformation, der leveres, så du kan se, hvorfor en vis handel forventes at være en god investering?
  • Pris. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at sikre, at du ved hvad signaltjenesten koster. Der kan være store prisforskelle, og visse tjenester opkræver ekstra gebyrer foruden prisen for tjenesten. Sørg også for at finde ud af, hvor længe abonnementet varer, om du kan annullere før tiden, hvis du ikke er tilfreds, og om abonnementet fornys automatisk, når det udløber.

Her finder du binære signaler

Der er mange udbydere af binære signaler derude. Visse signaludbydere handler kun med signaler, mens andre tilbyder en hel serie investeringstjenester, så som en mægler. I visse tilfælde er det muligt at prøve en signaltjeneste i en kort periode, før du abonnerer. Det er en god ide, da det vil give dig mulighed for at se nøjagtig, hvad du betaler for, før du er låst ind i et potentielt langvarigt abonnement. Husk, at visse prøveperioder konverteres til abonnementer, når den gratis periode udløber. Hvis du ikke kan lide tjenesten, vil du sandsynligvis blive nødt til at annullere, så de ikke bliver opkrævet.

Du kan lære mere her, hvis du gerne vil forøge din viden om binære optioner.