Den Amerikanske Dollar

us dollar
Den amerikanske dollar er den mest anvendte form for valuta i verden. Det er den valuta, der bruges i verdens reservebanker. Det er, hvad hvert valutapar er angivet i. Den bruges også til at prissætte olie, og det er det, der bruges til at angive værdierne af aktierne for mange af de største virksomheder i verden. Det er virkelig ingen overdrivelse at sige, at uanset hvilken type aktiv du vil handle med binære optioner, vil dollaren være relateret til dens værdi mindst tangentielt hvis ikke direkte. Som et resultat, er ingen grundlæggende analyse nogensinde komplet uden at man har overvejet den aktuelle tilstand af den amerikanske dollar, og hvad valutaens værdi forventes at gøre i den nærmeste fremtid.

Så hvad er den bedste måde at overvåge præstationen af den amerikanske dollar på?

Værktøjet er en af de bedst bevarede hemmeligheder bag grundlæggende analyse. Det er kendt som det amerikanske dollar Index (US Dollar Index), og er bredt til rådighed og let tilgængelige online. Dette indeks viser udsvingene i værdien af den amerikanske dollar på enhver given dag, uden at nogen anden valutaværdi er bundet til det. Som et resultat, er det en simpel måde at se hvor stærk dollaren er på et bestemt tidspunkt og til at observere tendenser i dollarens værdi over tid.

Det amerikanske dollar Index er påvirket af, hvor stærk valutaen er i forhold til en række andre valutaer. Disse valutaers påvirkning er ikke vægtet, så det amerikanske dollar Index er mere en indikator end et endeligt mærke af dollarens værdi. Alligevel er det et praktisk værktøj for investorer. For at bruge det korrekt, henvis til det for at få bekræftet, at andre handelsindikatorer giver dig præcise oplysninger. Med andre ord, gør det til et afkrydsningsfelt på din liste over ressourcer du bør konsultere, før du laver en handel, ikke som den eneste metode til, hvordan du skal handle.

gold and dollar

En af de mest kendte sammenhænge mellem den amerikanske dollar og andre aktiver er forholdet mellem guldpriser og valutaens styrke. Historisk set er guld og den amerikanske dollar omvendt korreleret. Hovedsagligt betyder dette, at når guldpriserne stiger, falder den amerikanske dollar normalt i værdi, og når dollaren er stærk, er guldpriserne som regel lave.

Lad os dog lige stoppe her og præcisere, at dette forhold ikke er korrekt 100 procent af tiden. Der har været tilfælde i fortiden, hvor guldpriser og dollarens værdi enten begge steg eller begge faldt på grund af økonomiske forhold, og du kan være sikker på, at dette vil ske igen i fremtiden. Lad aldrig dig selv blive alt for sikker på forholdet mellem den amerikanske dollar og guld som en indikator for handel, da det altid er muligt for markedet at opføre sig på en uventet måde.

Nu da vi har præciseret det, lad os undersøge, hvorfor guld og den amerikanske dollar er relateret på den måde, de er. Historisk set er guld et tilflugtssted for investorer, der er bekymrede over de økonomiske forhold. At flytte fra andre aktiver til guld betyder generelt, at råvareværdier og priserne på instrumenter på aktiemarkedet forventes at falde. Fordi den amerikanske dollar er den centrale valuta i verden, har dette en negativ indvirkning på dens værdi.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom guld og den amerikanske dollar er omvendt korreleret, er det muligt for prisen på en af dem at falde eller stige, før den anden. For eksempel, lad os sige, at der er rygter om, at den amerikanske Federal Reserve måske hæver renten. Værdien af guld kan skyde op øjeblikkeligt, mens den faktiske værdi af dollaren måske ikke falder før efter renten er blevet justeret. Det er også muligt, at dollaren kan stige på grund af lovende økonomiske rapporter og guldpriserne falder inden for et par dage som følge heraf.

En god grundlæggende analyse vil tage guld og amerikanske dollar-værdier i betragtning sammen med andre typer af indikatorer. Jo flere indikatorer, du undersøger inden du laver en handel, jo mere sandsynligt er det, at du træffer en informeret beslutning om, hvilken måde du skal investere med binære optioner.