Diagramanalyse

binary options charts

En binær option er en investering med et relativt kort tidsfrist. For at investere klogt i binære optioner, er det nødvendigt omhyggeligt at undersøge, før man investerer. Som et resultat, bør alle, der er interesseret i binær handel, vide, hvordan man undersøger og fortolker diagrammer over binære optioner. Ellers er det bare ikke muligt at udvikle en rentabel investeringsstrategi og lykkes i en verden af handel med binære optioner. Selv om de kan være overvældende ved første øjekast, er det muligt for begyndere at lære at analysere tilsyneladende komplekse diagrammer over binære optioner ordentligt.

Vigtigheden af tidsrammer

En af de vigtigste nøgler til succes med at analysere diagrammer over binære optioner er at vælge diagrammer med tidsrammer, der matcher din individuelle stil, når det kommer til handel. Hvis du planlægger at investere i en option, der udløber inden for 30 minutter, vil det ikke give dig mange nyttige oplysninger at se på et finansielt diagram, der analyserer udførelsen af optionen over en 5-årig periode. De mest almindelige tidsrammer for diagrammer over binære optioner inkluderer:

 • 1 minut
 • 5 minutter
 • 15 minutter
 • 30 minutter
 • 45 minutter
 • 60 minutter
 • 90 minutter
 • Daglig
 • Ugentlig
 • Månedlig

Når du prøver på at beslutte, hvilken diagramtidsramme, der er rigtigt for dig at undersøge, er det en god idé at se på diagrammer, som er lidt længere end udløbstiden du har til hensigt at vælge. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at se mønstre, der kunne indikere langsigtede tendenser, der kan guide din investeringsstrategi. Som et eksempel, hvis du vil ser opadgående binære handel optionssignaler på et dagligt diagram, men du bemærker, at det ugentlige diagram viser mere negative tendenser, ville du ønske at vente med at udføre din handel, til den daglige er blevet positiv. Det vil hjælpe dig med at sikre succes for din binære option handel.

chart candle stick

Værdien af lysestagediagrammer

Typisk kan markedstendenser anvendes til at forudsige fremtidige begivenheder med en god grad af pålidelighed. Lysestagediagrammer gør det nemt visuelt at se bestemte indikatorer, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvornår det vil være mest fordelagtigt at købe eller sælge en binær option.

Et lysestagediagram er som en hybrid mellem et søjlediagram og et linjediagram og gør tolkning af komplekse finansielle data lettere. Dets navn skyldes det faktum, at der er tynde søjler i top og bund, der ligner vægen og bunden af et lys på en lysestage. Når lysestager er placeret langs et diagram, kan du bruge størrelsen af deres væger at fortælle dig information om hullet mellem den høje værdi og åbningsværdien på en investering.

Lysestagediagrammer er en af de bedste måder at se, om købere eller sælgere klarer sig godt i forhold til det samlede marked. Du kan få endnu flere fordele ved at fortolke dem og lede efter diagram indikatorer på andre typer af finansielle grafer.

Nyttige diagramindikatorer

Investorer er ofte overvældede af det enorme antal diagramindikatorer, der kan bruges til at analysere binære optioner. Teknisk analyse er et meget bredt område, og alle typer finansielle diagrammer har nogle nyttige oplysninger at tilbyde, men det er ikke muligt at bruge hvert diagram og studere alle detaljer. I stedet er det bedst at fokusere på et lille antal diagramindikatorer, når du starter ud. Her er tre gode, som begyndere kan bruge:

Bevægeligt gennemsnit

Bevægeligt gennemsnit er yderst gavnligt for binære optioner handlende og er meget almindeligt anvendt som et resultat. Faktisk baserer nogle forhandlere endda deres strategier på tendenserne i bevægeligt gennemsnit fordelt over en længere periode. En glidende gennemsnit er et diagram indikator, der viser tendenser baseret på prisen for et bestemt aktiv historisk. Med bevægeligt gennemsnit, kan du se opadgående og nedadgående binære optioner signaler, når den faktiske pris passerer sit gennemsnit. Der er to forskellige måder, bevægeligt gennemsnit kan beregnes på:

 • Simpelt bevægeligt gennemsnit har alle de historiske priser på et aktiv vægtet det samme
 • Eksponentielt bevægeligt gennemsnit har mere vægt placeret på de seneste priser

Bevægeligt gennemsnit konvergens divergens

Også kendt som MACD (Moving average convergence divergence), bevægeligt gennemsnit konvergens divergens er en diagramindikator, der illustrerer forholdet mellem en række bevægelige gennemsnit for et enkelt aktiv. De fleste vil omfatte 12-dages, 26 dages og 9-dages bevægeligt gennemsnit. Set over en længere periode, kan bevægeligt gennemsnit konvergens divergens indikatorer gøre stærke nedadgående eller opadgående omstændigheder indlysende, som når prisen på et aktiv og det bevægelige gennemsnit konvergens divergens flytter sig væk fra hinanden, er det bevægelige gennemsnit konvergens divergens kraftigt stigende eller signallinjen og det bevægelige gennemsnit konvergens divergens krydser hen over hinanden.

Stokastik

Stokastik er en repræsentation af lukkekursen på et aktiv i forhold til dets prisvariation over en vis tidsperiode. Under et marked med opadgående tendens, slutter priserne på aktiver sædvanligvis i nærheden af deres højeste, mens i nedadgående tendenser, er lukkepriserne som regel tæt på deres laveste. I de fleste tilfælde er stokastik vist som tal mellem 0 og 100 eller negativ 100 til positiv 100.

Vigtige overvejelser
candle stick chart

Binære option diagrammer er utvivlsomt nyttige for erhvervsdrivende, der investerer i binære optioner. De kan give et væld af oplysninger om, hvordan et aktiv har præsteret historisk; dog kan investorerne ikke træffe kloge beslutninger, hvis de ikke fuldt ud forstår dataerne, hvilket gør det vigtigt, at begyndere uddanner sig grundigt indenfor diagrammerne og dobbelttjekker, at de fortolker dem korrekt.

Det er også vigtigt at huske, at binære optioner er en ressource, ikke en guidebog. Mens binære optioner ofte følger historiske tendenser, er der altid et potentiale for, at noget uforudset sker, og de faktiske resultater af et aktiv at være meget forskellig fra, hvad en erfaren investor ville have forudsagt baseret på diagramindikatorer. Desuden er binære option diagrammer kun en fordel, hvis de oplysninger, de giver, er nyttige for din specifikke binære option handelsstrategi. Derfor er det vigtigt at have en fastsat strategi på plads, før du begynder at analysere diagrammer.