FAQ – Binære optioner

handle-binaere-optioner

Hvad er den bedste måde at komme i gang med at handle binære optioner på?

  1. Først skal du finde og tilmelde dig en handelsplatform eller mægler, ideelt en med et godt omdømme i det online binære handelssamfund. Vi anbefaler BDSwiss.
  2. Vælg hvad du gerne vil handle i, for eksempel euro eller amerikanske dollars.
  3. Beslut dig til et beløb, du vil investere, og afgør om dit aktiv vil gå op og ned inden for en given tidsramme. Forudsig en stigning i værdi ved at vælge Call, og for et fald, vælg Put.
  4. Hvis du tager den rette beslutning, indkasser din fortjeneste!

Hvilke handelsplatforme er de bedste for begyndere?

Vi har allerede gjort alt det hårde arbejde og evalueret alle de største handelsplatforme på markedet i dag. Du kan finde dem et andet sted på vores side.

Er der nogen automatiske handelsprogrammer, I specielt anbefaler?

Efter vores mening er Binary Option Robot det bedste automatiske handelsprogram på markedet. Det er alletiders måde at komme i gang på og lære, hvordan det hele fungerer, såvel som at få bedre fortjeneste.

Hvilke investeringsstrategier bør jeg bruge?

Mange mennesker bruger Tendens Strategi, da den har givet konsekvente effektive resultater. Vi anbefaler i høj grad at bruge denne strategi. For at læse mere om strategier for binære optioner, kan du gå herover.

Hvad er binære optioner lige akkurat?

Binære optioner hedder sådan, fordi de giver dig to muligheder – du enten vinder eller taber. Handlende er klar over risikoen og den potentielle udbetaling, før de foretager deres investering. Binære optioner kan dækker alle slags optioner, herunder råvarer og valuta.

Hvad er “underliggende aktiver”?

typer-af-aktiverDette henviser til den råvare, valuta eller aktie, du investerer i med din binære option.

Der er fire hovedtyper af aktiver, som er:

1. Aktier (Lloyds, Barclays PLC, Google Inc., osv.)
2. Indekser (FTSE-100, IBEX- 35, S&P 500, osv.)
3. Råvarer (Guld, Sølv, Olie, osv.)
4. Valuta (Euro – US dollar, Britisk pund – US dollar, US dollar – tyrkisk lira, osv.)

Hvad betyder “call” og “put”?

Disse udtryk henviser til, om du tror, værdien af dit aktiv vil gå op eller ned.

Hvis du tror, den vil gå op, vælger du Call, hvis ned, vælg Put.

Hvad betyder “strikeprisen”?

Det henviser til den aktuelle markedspris for dit valgte aktiv på det tidspunkt, optionen gennemføres.

Hvad sker der, hvis der ikke er nogen ændring i værdien af mit aktiv, når udløbstiden nås?

Hvis det sker, vil du få hele det investerede beløb tilbage.

Hvad er “udløbstiden”?

Dette henviser til den tidsbegrænsning, der placeres på hver handel, og hvornår den slutter. For eksempel udløber en-times handler nøjagtigt en time efter handlen foretages, og det er den tid, du vil blive nødt til at vente, for at finde ud af, om handlen var vellykket.

Hvad betyder “maksimal gevinstprocent”?

Dette henviser til det maksimale beløb, du vil modtage, hvis du er korrekt i din forudsigelse. For eksempel tilbyder BDSwiss en maksimal gevinstprocent på 91%, hvilket vil sige, at hvis du investerede $100 ville du få $191 tilbage, hvis du vandt.

Kan jeg foretage mine handler på en mobil enhed?

Ja, alle vores anbefalede platforme understøtter mobil handel.

Er der nogen grænser for, hvem der kan handle med binære optioner?

Det er kun dem, der er over 18 år, der lovligt kan foretage finansielle handler, så du skal være den alder eller ældre, før du kan handle med binære optioner.

Hvor lang tid, vil det tage, før jeg får det, jeg har tjent?

Når du anmoder om en udbetaling fra en af vores binære optionsmæglere, vil du sandsynligvis skulle vente 24-48 timer, før du får dine penge.

Der er andre websteder, du kan bruge, men de kan tage meget længere, så vi anbefaler derfor, at du holder dig til de mæglere, vi har anført på vores websted.

Er det nemt at bruge binære optionsplatforme?

Alle de mægler websteder, vi har anført, er blevet valgt specielt, fordi de er enkle og nemme at bruge – du kan endda afprøve dem ved at bruge en demokonto for at tjekke, om de er det rette valg for dig.

Vi anbefaler i høj grad, at du benytter dig af dette, da det vil give dig mulighed for at se, hvor enkelt det virkelig er, at tjene penge på online meningsmålinger.

Kan jeg kun foretage binære optionshandler en ad gangen?

Slet ikke – du kan foretage så mange handler, som du vil, da ingen af vores anbefalede binære optionsmæglere begrænser dine handler. Hvis du gerne vil foretage mange handler samtidig, må du det hjertens gerne, og det er en fantastisk måde at tjene ekstra penge på.

Hvilke betalingsmetoder tilbydes der?

Du kan få adgang til dine penge og dit indbetalingsbeløb gennem dit kreditkort eller betalingskort, såvel som online betalingsmetoder som PayPal for sikker, nem adgang.