Grundlæggende analyse

fundamentals binary option

Grundlæggende analyse kan være et meget nyttigt værktøj for dem, som handler med binære optioner, og som ønsker at maksimere deres gevinster og sænke deres tab. Skrevet om i udstrakt grad af eksperter og været meget afgørende for professionelle investorer, grundanalyse betyder at analysere de eksterne faktorer, der påvirker prisen på et aktiv for at komme med et kvalificeret bud på, hvad der vil ske med dets pris på kort og lang sigt. At forstå den større sammenhæng af markedet kan give dig et bedre perspektiv på, hvad der påvirker prisen på et aktiv og give dig en bedre chance for præcist at forudsige, om en pris vil stige eller falde, og hvornår det vil vende og bevæge sig i en ny retning.

Mange ting kan betragtes som en del af en grundlæggende analyse, inklusiv:

  • Internationale konflikter
  • Borgerkrige og uroligheder
  • Politiske valg
  • Naturkatastrofer
  • Nationaløkonomiske vækstrapporter
  • Selskabsøkonomiske vækstrapporter
  • Beskæftigelsesstatistiker
  • Produktionsstatistiker
  • renteændringer

Handlende, der bruger grundlæggende analyse for at basere investeringsbeslutninger på timingen af vigtige begivenheder, er kendt som begivenhedshandlere. Disse personer overvåger nyhederne omhyggeligt og forsøger at bruge nyhederne til at forudse bevægelser i markedet og investere i binære optioner før andre. Ved at komme foran kurven, er det muligt at få en højere udbetaling end hvad der kan opnås, hvis du venter til nyhederne bliver alment kendt. Nyheder kan samles fra en række forskellige kilder fra kabelnyhedsnetværk til online nyhedskanaler til nyhedsopdateringer sendt på email eller SMS til mobile enheder.

Selvom det er fristende at forenkle den grundlæggende analyse og bryde ting ned i et sæt af regler, såsom “hvis A så B” eller “hvis C så D,” sandheden er, at national- og verdensøkonomier er alt for komplicerede til sådanne enkle regler. De indbyrdes forhold mellem de økonomiske forhold og forskellige former for aktiver er indviklede, så det er altid muligt for markedet at bevæge sig på en måde, der er uventet i forhold til verdens- og nationalnyheder og finansielle begivenheder. En begivenhedshandler skal altid være opmærksom på, at der vil være undtagelser til reglen, hvilket er hvorfor det ofte er bedst at bruge grundlæggende analyse sammen med andre binære optioner metoder for at træffe informerede beslutninger.

fundamental analysis

Snarere end at huske et sæt regler, er den bedste tilgang til at mestre grundlæggende analyse at lære om, hvordan økonomierne fungerer, og om, hvordan de centrale elementer i verdensøkonomien bidrager til opførslen af aktiver på markederne i verden. Når først du forstår dette, vil du være bedre i stand til at fortolke begivenheder og foregribe når aktivprisen måske flytter sig i strid med “reglerne”.

De resterende afsnit i denne guide vil hjælpe dig med at udforske fire vigtige overvejelsesområder, når du udfører en grundlæggende analyse. De er beregnet til at uddanne dig og give dig baggrundsinformation, ikke til at blive brugt som en 100 procent skudsikker metode til at vælge binære optioner investeringer. Husk, at markedet altid vil have mulighed for at overraske dig, og at du aldrig bør risikere mere end du har råd til at tabe på en binær options handel.

intro binary option

Afsnit 1: En introduktion

Grundlæggende analyse er processen med at bruge oplysninger om den globale økonomi og finansiel data til at træffe beslutninger om investeringer. I denne introduktion, vil vi dykke ned i de grundlæggende principper i grundlæggende analyse, og hvordan det kan være gavnligt for investorerne.

Afsnit 2: Kina og den globale økonomi

Alle verdens økonomier er flettet sammen og påvirker hinanden; Men hvad sker der med den kinesiske økonomi, har en stor indflydelse på den samlede globale økonomi. I dette afsnit vil vi diskutere, hvordan Kina påvirker markederne og hvordan disse mønstre kan bruges til grundlæggende analyse. Læs afsnit 2 her.

Afsnit 3: Økonomisk vækst og nedgang

Tilstanden af den overordnede økonomi har en stor effekt på markedernes adfærd. En vigtig del af geundlæggende analyse er at anerkende de indikatorer, der indikerer at økonomierne er på vej ind i perioder med nedgang eller stærk vækst og vide, hvordan man skal investere i overensstemmelse hermed, når disse tendenser er opdaget. Afsnit 3 omhandler disse oplysninger. Du kan læse det lige her.

Afsnit 4: Guld

I tider med økonomisk krise, er mange investorer afhængige af guld for at beskytte deres penge. Som et resultat, kan guldpriserne være en vigtig indikator for grundlæggende analyse. Afsnit 4 diskuterer, hvordan guld er bundet til den globale økonomi og korreleret til forskellige typer af aktiver. Du kan læse afsnittet her.

Afsnit 5: Den amerikanske dollar investor binary option

Den amerikanske dollar er den valuta, der handles mest med på verdensplan. Som et resultat, har værdien af dollaren en stor effekt på den globale økonomi og kan være positivt eller negativt påvirket af mange forskellige faktorer. At forstå, hvordan den amerikanske dollar passer ind i det globale investeringssystem er en vigtig del af fundamental analyse.