Hvad er handel med binære optioner?

investeringstypeHvis du undersøger dine muligheder for at investere, er du sandsynligvis stødt på udtrykket “binære optioner” før, men hvis du er som de fleste mennesker, er du sikkert ikke helt klar over, hvad udtrykket betyder. En binær option er en investeringstype, der får sit navn fra, at der er to mulige optioner, når man køber en: handlen kan lykkes og give meget stort udbytte, eller handlen kan mislykkes og hele det investerede beløb tabes.

Mens binære optioner er meget risikable, kan de give op til 95 procent i udbytte, hvilket gør dem til en af de mest profitable investeringstyper. Den binære optionsindustri er blevet reguleret i de senere år for at give investorerne større beskyttelse, hvilket har åbnet døren for, at flere potentielle handlende potentielt kan drage fordel af investeringsmulighederne.

Et kig på binære optioner

I de fleste tilfælde er en binær option et aktiv, der ofte handles, såsom en aktiepris, en valutakurs eller værdien af en råvare. I modsætning til en almindelig aktie, råvare eller valutahandel, ved du akkurat, hvilken risiko er involveret, når du investerer, og hvad værdien af en vellykket handel vil være. Dette tager meget af gætværket ud af investeringen, da du normalt ikke har mulighed for at forudsige, hvad dit faktiske overskud eller tab kan blive, når du investerer.

Som du ville gøre det med hvilken som helst anden type investering, kræves der med binære optioner, at du forudsiger, om du tror værdien af et bestemt aktiv vil gå op eller ned i fremtiden. Du behøver ikke at afgøre, hvor meget prisen vil ændre sig, kun om du tror, prisen vil være højere eller lavere på et vist præcist tidspunkt i fremtiden.

Det præcise tidspunkt, der lige blev henvist til, kaldes udløbstidspunktet. Når først dette stykke tid er gået, er handlen lukket, og det afgøres om din forudsigelse var korrekt. En udløbstid kan være så kort som 30 sekunder eller så lang som 24 timer. I de fleste tilfælde går handlerne meget hurtigt, normalt under 30 minutter.

guldHvis du for eksempel troede, at prisen på guld ville stige, ville du vælge en høj binær option på guld, hvilket også kaldes et call. Hvis, på udløbstidspunktet, prisen på guld var højere, end den var på det tidspunkt, du foretog investeringen, ville du få det beløb, du investerede tilbage plus 65 til 95 procent ekstra – men hvis prisen på guld var faldet, ville du miste hele din oprindelige investering.

Binær optionshandel forklaret

Nu da du ved, hvad binære optioner er, skulle det være klart. Binær optionshandel er bare udtrykket for at investere i binære optioner. Når du handler, har du mulighed for at investere i, at en pris stiger, falder, eller bliver inden for et bestemt værdi interval på der afgøres på investeringstidspunktet.

Mens binær optionshandel som regel involverer meget kortsigtede investeringer, er det ultimative mål med handlen som regel at generere en formue i det lange løb. Udbetalingsniveauer ligger som regel et sted mellem 65 til 95 procent over den oprindelige investering, og meget komplicerede handler kan give endnu mere. Et antal faktorer kan påvirke størrelsen af udbetalingen, herunder de programmer, der tilbydes af mægleren, den type aktiv, der handles, og den tid, der går, før udløbstidspunktet. Det kan anbefales investorer at bruge lidt tid på at finde de mæglere, der tilbyder den bedste udbetaling for hvert aktiv, de ønsker at handle med, fordi udbetalingerne kan variere dramatisk.

Strategi for binær optionshandel

Fordi der er høj risiko forbundet med binær optionshandel, skal investorer have en eller anden form for strategi på plads, hvis de ønsker at tjene penge med denne form for investering i det lange løb. Det, der bliver kompliceret er, at der ikke rigtig er nogen one-size-fits-all metode til at sammensætte en smart binær optionshandelsstrategi. Det, der virker for den ene handlende, virker ikke nødvendigvis for den anden på grund af forskellige mål og overordnede behov.

I modsætning til mange andre investeringsmuligheder, der kun handles på bestemte tidspunkter, når en vis børs er åben, kan binær optionshandel foregå 24 timer i døgnet. De fleste aktiver, der handles gennem binære optioner er globale aktiver, såsom råvarer og børser, hvor der altid handles et eller andet sted i verden. Dette gør det muligt for investorer at være aktive hele døgnet, da de kan handle binære optioner på udenlandske markeder, selv når markederne i deres eget land er lukket til næste dag.

investererLær mere, før du investerer

Mens de grundlæggende svar på spørgsmålene ’hvad er binære optioner’ og ’hvad er binær optionshandel’ er ret enkle, er der meget at lære om investering i binære optioner for at få succes. Det anbefales, at du læser mere, før du springer ud i binær optionshandel for første gang. Du bliver nødt til at få en dybdegående forståelse for nogle af de forskellige typer af aktiver, der handles, for at kunne forudsige priser med nøjagtighed, så det anbefales at gøre dit hjemmearbejde, hvis du er helt nyankommen til det med at handle.

Binær optionshandel foregår med lynets hast, så det er en god ide at blive fortrolig med, hvordan det virker, før du forsøger dig med live handler. Demokonti gør det nemt at gøre dette, da de giver dig erfaring med at handle uden at udsætte dig for nogen risiko. Du kan tænke på dem som øvelseskonti, så du kan blive fortrolig med binær optionshandel, før du begynder at handle med dine surt indtjente penge.