One touch optioner

binaere-handlerHvorfor One-Touch optioner blev udbredte

Binære optionsmarkeder er vokset hurtigt under indførelsen, og efterhånden som investorer blev mere komfortable med at foretage binære handler, begyndte de at udtrykke interesse i optioner, der ville gøre det muligt at handle baseret på volumen og markedets omskiftelighed. One-touch eller touch/no-touch optioner blev introduceret af mæglere for at give en sådan option. Denne type binær optionshandel er gavnligt for mæglere, da det giver dem et instrument, der kan være tiltrækkende i både flade og omskiftelige markeder.

Hvad er en One-Touch option?

Som alle binære handler har One-Touch optioner en ja eller nej struktur, men i stedet for at forudsige om en pris vil stige eller falde kræver en One-Touch option, at en handlende siger, om vedkommende tror prisen vil røre eller krydse n grænse mindst en gang, før udløbstiden nås. Hvis investoren tror, den vil, vælger han eller hun “Touch” optionen. Hvis vedkommende ikke tror, den vil, investerer han eller hun i “No-Touch” optionen.

I de fleste tilfælde har mægleren ansvaret for at sætte grænsen, hvorpå One-Touch optionen etableres, men visse mæglere giver de handlende lov til at tilpasse deres egen grænse. Grænser kan sættes over eller under aktivets aktuelle værdi, og afstanden mellem den nuværende værdi og grænsen vil som regel afgøre, hvad udbetalingen bliver.

En interessant særegenhed ved Touch optioner er, at hvis prisen på aktivet rent faktisk når grænsen, betragter man investeringen som værende “in the money,” i hvilket tilfælde pengene udbetales med det samme, uanset hvordan aktivet klarer sig mellem det pågældende tidspunkt of udløbstidspunktet.

Valg af mægler

Hvis du har planer om at investere i Touch/No-Touch binære handler, er det vigtigt at vælge en mægler omhyggeligt. Ikke alle mæglere tilbyder One-Touch binære handler, og dem der tilbyder dem varierer meget med hensyn til de betingelser, der følger med handlerne. De bedste mæglere at vælge er som regel dem, der giver mere fleksibilitet og lader investorer sætte deres egne målgrænser. Når målene sættes af de handlende beregnes udbetalingerne ved hjælp af en fast algoritme. En smart, erfaren investor kan bruge selvdefinerede mål efter forskellige intervaller for at reducere risiko og øge chancerne for at vinde.

Hvornår Touch optioner giver mening touch optioner

Hver handlende har sin egen strategi, hvad angår touch optioner. Nogle mennesker handler måske med dem hele dagen, mens andre måske kun bruger dem i bestemte situationer, som for eksempel når en kommende begivenhed pludselig kan gøre markedet meget omskifteligt. Touch optionen giver mening når en investor tror, at handlen med et bestemt aktiv enten vil være meget høj eller meget lav.